google-site-verification=ajfRBX_1YMdbaek2YuVNLekS340Ztj-KleD_cLtOM48

Hallo mama

Ik zie je, ik hoor je, ik ben er voor je!

Mijn missie is om de (innerlijke) baby’s en kinderen uit deze wereld een stem te geven 

Als baby en later als kind had ik geen stem.
Volgens de psychologie zijn er 6 basisbehoeften die elk kind nodig heeft, veiligheid, verbondenheid, zelfwaardering, zelfexpressie, realistische grenzen en autonomie. Ik ervaarde een ruime hoeveelheid autonomie, maar de andere basisbehoeften werden niet vervuld, wat maakte dat het voor mij onveilig voelde.
Wanneer een kind zich niet veilig voelt door tekorten in deze basisbehoeften, gaat een kind zich aanpassen, overcompenseren of onzichtbaar willen zijn. Ik deed het allemaal. En werd een ster in aanpassen. Op die manier compenseerde ik de verbinding die ik niet ervaarde met anderen.

Nu jaren later, met hulp van coaching en psychologie begrijp ik wat er is gebeurd en waarom mijn gedrag zo is veranderd. Van een open peuter naar een gesloten kleuter, een gepeste puber en een student die rondliep met een masker.

Ik heb wel eens gekscherend gezegd, de beste therapie is het starten van een praktijk.
Sinds ik eind 2017 een herstart heb gemaakt met mijn praktijk verliep mijn ont-wikkeling in een sneltreinvaart. Ik nam een coach in de hand die me hielp met de eerste stappen, waarna ik begreep dat mijn jeugdervaringen wel eens met een psycholoog onder de loep genomen mocht worden. En nog steeds ga ik wanneer nodig naar een coach/therapeut.

Dat gun ik jou ook!

Gedrag is altijd logisch

Wanneer je baby of kind problemen laat zien van ‘onschuldig’ huilen tot explosieve boosheid heeft dit altijd een reden. Ook bij veel huilen, niet slapen, onrust of snel bang zijn.
Gedrag is altijd logisch.
Ik was al jong (25 jaar) moeder en wilde zo graag vanuit mijn intuïtie kunnen opvoeden, vanuit mijn gevoel weten wat ik het beste kon doen bij het individuele kind. Wat viel dat tegen, niemand die me hierbij kon helpen en in de stapel boeken vond ik ook geen wijsheid.
Inmiddels heb ik mijn gevoel, mijn intuïtie gevonden en laat ik deze vrij stromen. Nu kan ik onze kinderen écht begeleiden naar een volwassene.

Graag ga ik samen met jou op zoek naar de logica achter het gedrag. Naar de oorzaak van het probleem, naar de spiegel met jouw gedrag, naar jouw intuïtie en de hechting tussen jou en je baby of kind. Zodat ook jij kan vertrouwen op jezelf en je kind(je).

Wat is jouw verhaal?

Ik ben Bianca Gerritsen, getrouwd met Jacquo en samen zijn we de trotse ouders van 6 kinderen (geboren in 2002, 2004, 2006, 2008, 2011, 2013) en wonend op een boerderij.
Wij gingen van de luiers naar het maandverband. 😉
Een gezellige drukte.

Ik ben gespecialiseerd in het coachen naar de kern van het probleem door te beginnen bij je start. Ik werk met baby’s en kinderen met problemen en met moeders of ondernemers die vastlopen. Door te kijken naar je allereerste start, je geboorte, kun je gedrag verklaren en veranderd of verdwijnt het (probleem)gedrag als vanzelf. Je gaat jezelf of je baby/kind begrijpen, je gaat de behoefte die je kind(je) laat zien ontdekken, zodat je vanuit je hart kunt helpen en ze die bijzondere volwassene worden.

Het kijken vanuit je start is voor veel mensen een nieuw gegeven, toch wordt er al meer dan 30 jaar onderzoek naar gedaan. In mijn visie zijn we niet toevallig bij onze ouders geboren en krijgen we niet toevallig deze kinderen. Het past bij elkaar, we mogen van elkaar leren zodat onze ziel kan groeien. Zodat we ons kunnen ont-wikkelen (steeds meer wikkels eraf halen) zodat we steeds meer onszelf Zijn.
Dit gaat niet altijd vanzelf, soms is hulp erg fijn om weer op je eigen weg vooruit te komen.
Ik heb opleidingen en cursussen gevolgd bij de experts in Nederland en België en ben zo dankbaar dat ik nu anderen kan helpen in dit prachtige vak.

Ik vind het zo’n dankbaar werk dat ik aan het begin mag staan van zulke mooie veranderingen.

Dat gedrag als vanzelf verandert of verdwijnt. Dat zelfvertrouwen groeit!

Wil je meer weten?

Laten we elkaar ontmoeten!

Twijfel je of ik iets voor je kan doen of heb je nog vragen?
Mail of whatsapp me, dan bel ik je terug voor een gratis gesprek.

Contact

Eijkenhofweg 7
5814 AM te Veulen (Venray)

of 06 – 1246 3021

praktijk@bianca-gerritsen.nl