Gratis E-Book 

Hulp voor de radeloze mama

Hulp voor de radeloze mama

Dit e-book is voor jou als…

je je moeilijk kunt ontspannen

jij je bewust wilt verbinden met je baby

jij je baby wilt troosten zodat hij stopt met huilen of krijsen en leert slapen bij slaapproblemen

Je bevalling of de geboorte van je baby moeilijk of traumatisch is geweest

Hulp voor de radeloze mama

Download hier direct het gratis ebook, waarmee je nieuwe inzichten krijgt hoe jij je kunt ontspannen en hoe jij jouw baby het beste kunt helpen vanuit je hart. Elk kindje is anders en dat maakt de verbinding, de hechting uniek.
Wanneer jij je niet goed voelt, niet lekker in je vel zit of als je je zorgen maakt kan het lastig zijn om te ontspannen. En dat voelt je baby, waardoor jullie samen in een negatieve spiraal kunnen komen. Zeker wanneer je baby veel huilt, krijst of niet slaapt.

In dit ebook help ik je naar meer ontspanning én naar een bewuster contact met je baby.

Meld je nu gratis aan voor mijn inspiratie per email. Je ontvangt direct toegang tot het ebook

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens. Bij inschrijving ga je akkoord met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk, zoals vermeld in mijn privacybeleid

Wauw wat heb je er veel energie in gestoken! Erg gaaf om te lezen. Ook echt fijn dat het snel door te lezen is en dat het kort en krachtig is. Niet gelijk 3 uur leesplezier hihi.
Ik kom net kijken bij wat je allemaal kunt en denk alleen maar had ik toch maar tijdens de zwangerschap een meeting geplant. Alleen al de nieuwsgierigheid kriebelt alle kanten op.

Paula

Het is makkelijk te lezen en geeft fijne handvatten. Ook de ontspanningsoefening is fijn om te doen.
Dit ebook geeft één en al herkenning. Ik voel me ook wel die radeloze mama met een pittige baby en nog een rondlopend kindje. Ik vind het beste zwaar, dus was heel blij om die herkenning terug te vinden.

anoniem

Je staat er niet alleen voor!

Ik ben Bianca Gerritsen en werk als zwangerschapscoach en babycoach.

Ik ervaarde dat elk kindje anders is, wat bij de één hielp deed niets bij de ander. Ik voelde me een moeder die faalde, voelde me schuldig en eenzaam. Het is zo waardevol wanneer je je baby begrijpt en dat je weet dat er zijn minstens zo belangrijk is dan iets doen.  
Als moeder vind ik het soms lastig om mezelf op de eerste plek te zetten. Toch merk ik dat ik een betere moeder ben wanneer ik mezelf kan opladen en vanuit rust kan reageren.

Ik help jou graag met mijn rustige en vertrouwde uitstraling naar meer ontspanning en naar reageren vanuit je hart of intuïtie.

Ik ga graag een laagje dieper in mijn begeleiding. Ik neem dus ook ruim de tijd voor jou en je kindje, kijk naar het hele verhaal én ben er voor je wanneer je me nodig hebt.

Warme groetjes

Bianca Gerritsen

zwangerschapscoach - spiritueel vroedvrouw

Wil jij je baby helpen?

Meld je dan nu gratis aan voor mijn regelmatige tips en inspiratie per e-mail. Je ontvangt direct toegang tot mijn gratis ebook Hulp voor de radeloze mama!

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens, zoals vermeld in mijn privacybeleid