Hulp voor je kind | Aandacht voor jou | Direct naar de kern van het probleem

Al even moeder

Herken je dit?

Je bent moeder en je wilt je kind helpen met zijn gedrag.

Je wilt het beste voor je kind en je ziet dat je kind worstelt. 
Je hoort van de juf of meester dat je kind op school het op sociaal-emotioneel gebied lastig heeft.

Een aantal voorbeelden uit de lange lijst van gedrag waar ik je mee kan helpen:

 • je kind heeft moeite met slapen
 • je kind kan in huilen uitbarsten wanneer het druk is of iedereen aandacht heeft voor hem
 • je kind vind in bad gaan, of zwemles echt super akelig of spannned
 • je kind vind het vreselijk moeilijk om afscheid van je te nemen
 • je kind heeft maar 1 vriendje of vriendinnetje en wil met niemand anders spelen
 • je kind kan niet kiezen
 • je kind lukt het niet om aan een werkje te beginnen of om het werkje af te maken
 • je kind kan zich niet zo goed concentreren op school, terwijl hij wel alles om zich heen gezien heeft

Ik kan gedrag niet wegtoveren. 
Wel kan ik met je naar de oorzaak van dit gedrag kijken. Op die manier begrijp jij waar je kind vandaan. Dit begrip is al zo belangrijk en waardevol.
Daarnaast help ik je om naar de behoeften van je kind te kijken, want wanneer je deze kunt vervullen zul je zien dat het gedrag veranderd en soms zelfs helemaal verdwijnt.

Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor je!

HOE

Je kind helpen vanuit zijn verhaal

Wanneer je naar je kind kunt kijken vanuit zijn geboorteverhaal, leer je om anders naar je kind te kijken.
Jouw kind leeft namelijk zijn geboorteverhaal, omdat alle patronen en besluiten die tijdens de zwangerschap en geboorte zijn ontstaan, in zijn onbewuste is opgeslagen. Hij herinnert zich dit dus niet bewust, maar zijn lijf reageert onbewust. Vandaar dat je soms angst, verwarrig, onverklaarbare boosheid of verdriet bij je kind tegenkomt.

We beginnen samen bij de start. Hoe was de reis van conceptie tot en met de geboorte voor je kind?
Ik heb 2 trajecten voor je. Wil je liever een traject op maat dan kan dat ook. Vraag gerust een gratis hart-gesprek aan.
Tijdens dit traject is er ook ruimte voor jou. Hoe kun jij je kind het beste kunt  bijstaan en hoe jij rust en ruimte in je hoofd/lijf kunt ervaren. Wil je een traject om naar jouw verhaal te kijken, dan is er het ‘liefdevolle mama programma’. 

Door dit traject te volgen, krijg je een handleiding voor je kind. Het is een levensveranderende reis. Je gaat met andere ogen naar je kind kijken. Je ziet de oorzaken achter het gedrag van je kind. Doordat je nu weet wat de oorzaak is van het gedrag van je kind, leer je ook wat je kunt doen om zijn behoeften te vervullen. En een vervulde behoefte dooft het gedrag uit.
Wanneer jij je als kind gezien voelt, hoe je niet te roepen om aandacht.

Bianca Gerritsen

Fijn dat je er bent!

Ik ben superblij dat jij dit leest!
Want dat betekent dat je op zoek bent naar een betere of andere oplossing. Dat je inzichten wil en je kind wilt begrijpen om hem beter te helpen.

Dat is hoe ik mijn reis begon.
Ik vond in mijn omgeving geen goede antwoorden, ik wist dat er een reden moest zijn dat onze dochter hele nachten huilde. Dat onze andere dochter zo snel dronk dat ze heel veel spuugde. Dat onze zoon zo driftig is en zo uit het niets (lijkt het wel) te ontploffen.

Door de zoektocht voor mijn kinderen kwam ik mijn verhaal tegen. En ook al kon ik het niet meer aan mijn moeder vragen (zij is in 2009 overleden) kon ik mijn hele verhaal in kaart brengen. Ik begrijp nu hoe het voelt om na een miskraam in de baarmoeder terecht te komen en om niet alleen te beginnen in de baarmoeder. Ik merkte dat mijn geboorteverhaal een enorme impact had om mijn leven. 
Dus dan kon ik ook meer voor onze kinderen betekenen.

Wij, mijn man en ik, hebben samen 6 prachtige kinderen met ieder een ander karakter en een heel ander geboorteverhaal. Hun geboorteverhaal zie ik elke dag terug in onze kinderen.
Ik begrijp de snelle explosies van onze dochter, de driftbuien van onze zoon, de snelheid van onze andere dochter en het terughoudend zijn van onze oudste.

Wist ik dit alles maar toen onze kinderen nog klein waren. Wat had ik dan veel anders gedaan en met een andere intentie. Dan was ik niet zo vaak ‘uit de slof’ gevlogen, was ik niet zo geïrriteerd geweest. Omdat ik wist wat ik moest doen om onze kinderen echt te helpen. Nu kon ik er wel voor haar zijn, maar ik begreep er niets van, zodat ik ook een gevoel van wanhoop, radeloosheid of hulpeloosheid had. Ik had het idee dat ik maar iets deed.

Ik wil jou deze zoektocht besparen.
Ik wil jou en je kind helpen met echte oplossingen die passen bij jullie verhaal. Geen kant en klare adviezen die je van anderen hoort of uit een boek kunt halen, maar echte oplossingen die worden afgestemd op jullie.

Bianca Gerritsen

Resultaat

Je kindje zit lekker in je vel en jij bent de ouder die je wilt zijn

Jij bent wie je wil zijn, je bent die ouder die je wilt zijn voor je kind.
Jij hebt nieuwe inzichten gekregen zodat jij je kind echt kunt helpen. Je hebt een handleiding voor je kind gekregen.
Een bijkomend voordeel is dat je hierdoor vaak ook je eventuele andere kinderen beter begrijpt, want de kennis die je opdoet kun je natuurlijk bij iedereen toepassen.
Je leert jezelf op een andere manier kennen, omdat er ook voor jou stukjes op hun plek vallen.

1-op-1 begeleiding

Traject op maat GOUD

 

Kind In-Zicht

 

Dit traject bestaat uit 3 afspraken met jou als ouder(s) en 1 afspraak met je kind.

 • Je kind krijgt (via mama) een helende massage
 • Je kind krijgt bloesemremedies
 • Jij krijgt inzicht in zijn gedrag én zijn behoeften
 • Jij krijgt handvatten hoe jij hem kan helpen vanuit wat hij nodig heeft

€ 450,-
(in termijnen betalen is mogelijk)

Traject op maat BASIS

 

Kind In-Zicht

 

Dit traject bestaat uit 2 afspraken met jou als ouder(s).

 • Je kind krijgt (via mama) een helende massage
 • Jij krijgt inzicht in zijn gedrag én zijn behoeften

€ 299,-
(in termijnen betalen is mogelijk)

Succesverhalen

Onze dochter van 7 jaar had moeite met gaan slapen. Elke avond moest ik boven blijven totdat ze sliep en wanneer ik te vroeg naar beneden ging, kon ik weer van voren aan beginnen.
Ik vond het zwaar, want ik had mijn rust nodig om bij te komen van de dag en dat ging zo niet.
Nadat ik samen met jou het verhaal van onze dochter had uitgeplozen en ik begreep wat er met onze dochter aan de hand was, kon ik al met andere ogen kijken. Toen jij vertelde dat ik dit verhaal met onze dochter moest delen, was ik wat sceptisch. Echter was het resultaat overdonderend, ik kon het niet meteen geloven. Maar na een hevige huilbui en de woorden ‘ik ben nu zo opgelucht, dank je wel mama’ kon onze dochter ‘gewoon’ gaan slapen. Zonder mij. 

Rian

moeder

Ik vind je aanpak / stijl prettig. Kyano voelt zich goed bij jou, heeft vertrouwen in je, je luisterde en bent altijd leuk met Kyano! Je verwacht niet te veel van hem, je laat het aan hem over wat hij kwijt wilt.

Joanita

moeder

Onze zoon van 7 jaar is geadopteerd en het verhaal van de periode dat hij in de baarmoeder van zijn biologische moeder ronddobberde en van zijn geboorte weten we helemaal niets. Ook van zijn eerste levensjaar weten we weinig.
We willen hem graag beter bijstaan en hem helpen waar we kunnen. Emotioneel worstelt hij, vooral op school. 

Door de Helende Massage via mijn voeten heb je contact gehad met onze zoon. Hier was ik wat sceptisch over. Jij vertelde dat ik zijn moeder ben en dat die connectie tussen mij en onze zoon ook aanwezig is en dat bleek ook zo te zijn. Jij hebt ons zoveel over die periode kunnen vertellen.
Er is ons zoveel meer duidelijk geworden hoe onze lieve zoon in elkaar zit en hoe het komt dat hij op deze manier reageert.
Zo bijzonder.
Dank je wel lieve Bianca, ook een knuffel van onze zoon.

Floor

moeder