Coaching en Trajecten

Coaching en Healing

Iedereen gun ik een helpende hand, een coach.

Ik ben er voor je.
Ik neem je graag een stukje aan de hand, zodat je daarna vol zelfvertrouwen zelf je pad verder opwandelt.

Het is mijn missie om jou en je baby te helpen je innerlijk licht te laten stralen. Door me af te stemmen op jou of je kindje en te kijken naar het geboorteverhaal kunnen we patronen doorbreken, blokkades en oude wonden helen en kun jij die liefdevolle moeder zijn die je wilt zijn voor jezelf en je baby.

WIL JIJ DIT OOK…?

R

Je ontspannen en gelukkig voelen

R

Vertrouwen op je intuïtie

R

Weten hoe je je kindje het beste kunt helpen wanneer hij (veel) huilt, niet slaapt of ander (probleem)gedrag vertoont

R

Je baby een fijne basis meegeven

R

De geboorte-ervaring van je baby of kind helpen verwerken

De eerste 1000 dagen!

De start van je leven is essentieel en laat een diepe imprint achter in je lijf, in je celgeheugen. Bruce Lipton, celbioloog, heeft ontdekt dat onze cellen een cellulair geheugen hebben en dat de ervaringen die we in deze 1000 dagen opdoen worden opgeslagen. Ook al hebben we deze ervaringen niet opgeslagen in onze hersenen, zodat we dit herinneren. Ons onderbewustzijn, ons lichaam, weet dit nog wel en zal hierdoor op een bepaalde manier op situaties reageren. Als een blauwdruk die zich blijft herhalen.

De meesten van ons zijn geboren met allerlei invloeden die ons gedrag bepalen. Bewustzijn van deze geboortepatronen zijn helend. Er vallen kwartjes en je gedrag (of het gedrag van je kindje) verandert als vanzelf.

“Wat niet tot je komt als bewustzijn
komt op je pad als lot”

~ Anna Verwaal

Coaching en Healing 

 

Door met elkaar te praten stem ik me af op jou en komen we samen tot de kern van je probleem.
Ik combineer coaching altijd met een healingsmethode, zoals de Verbroken Verbinding Massage, Reiki en Bloesemtherapie.

Healing klinkt misschien wat zweverig, maar dat is het niet. Ik stimuleer graag het zelfherstellend vermogen. Voor mij is een belangrijke stap bewustwording.

Ik gebruik de methode Geboorte In Kaart die is voortgekomen uit meer dan 35 jaar onderzoek in de pre, peri en postnatale periode (de periode voor, tijdens en na de geboorte). Deze informatie is helaas nog steeds geen mainstream kennis, ook al hebben er al tientallen slimme mensen zich over deze kennis gebogen en wordt er nog steeds meer ontdekt.

Hoe werkt het?

Aan de hand van jouw wensen plannen we een eerste afspraak in.

Weet je niet precies wat het beste bij jou aansluit plan dan een gratis hart-gesprek in.

Je kunt kiezen voor een éénmalige afspraak of een traject met 2 of 4 afspraken.
1 Week voor de eerste afspraak heb ik graag de vragenlijst ingevuld retour. Dit wordt de basis waaruit we gaan werken.
Ik ga op je voet kijken hoe het geboorteverhaal is geweest, waar de blokkades zitten en laat deze als het ware oplossen. Na de massage praten we over wat we hebben ervaren, zodat je je bewust wordt van wat er allemaal gebeurd.

Bewustwording is een belangrijke stap in het loslaten van patronen en blokkades.

Resultaten van Coaching en Healing

=

Je voelt je steeds sterker in je schoenen staan, meer zelfvertrouwen en meer eigenwaarde

=

Patronen worden doorbroken, blokkades en oude wonden geheeld 

=

Jij voelt je gehoord en gezien

=

Je wordt je bewust van de patronen, de blauwdruk van je leven

=

Je krijgt een waardevolle verbinding met je innerlijk

=

Je basis veranderd, waardoor het ‘hoe jij in je leven staat’ veranderd

1 consult of een traject

Niet onbelangrijk, wat is jouw investering?

Eerste Stap Sessie 107,-
KickStart Traject 297,-
Goede Basis traject 497,-

Voor meer informatie bel of mail me gerust.

Over Mij

Tijdens een consult met massage komt alles samen.
Het geboorteverhaal laat ons onze start zien en verklaarde voor mij waarom ik het lastig vind om mezelf (en mijn bedrijf) helemaal te laten zien. Ik vind het spannend om me kwetsbaar op te stellen. Dit is heel verklaarbaar vanuit mijn geboorteverhaal. Ik was de baby na een miskraam en voelde me niet welkom of veilig in die rouwende baarmoeder van mijn moeder die niet voelde dat ze hierom mocht rouwen. Ik voelde me niet gezien.

Wanneer ik veel ‘moet’ doen van mezelf of anderen wordt ik onrustig. En door die onrust wil ik nog maar 1 ding en dat is gaan zitten. Niets doen. Inmiddels weet ik dat dit bij mij komt door de inleiding van mijn geboorte. Ik kreeg ineens heel veel druk (een moeten) om geboren te worden door de hormonen die door het lijf van mijn moeder en dus van mij joegen. Elke keer dat ik veel moet, herinnert mijn lichaam zich die eerste keer dat ik ‘moest’.

Hoe zit dit bij jou of je kindje?
Begrijp jij waarom jij bepaald gedrag vertoont?
Begrijp jij waarom je baby niet stopt met huilen, nauwelijks slaapt of zich niet laat horen?

 

Je mag me altijd whatsappen of mailen voor meer informatie!
Of maak een afspraak voor een gratis hart-gesprek.

Bianca Gerritsen, zwangerschapscoach babycoach