HypnoBirthing®  |  Kickstart naar je geboorte  |  Webinar  |  Workshop

Geboorte

Een liefdevolle geboorte

 

Ik gun elke baby een veilige zachte landing, zodat ze kunnen stralen en daardoor een fijn begin van hun leven hebben.

Jij mag samen met je partner de geboorte bewust voorbereiden. Hoe wil jij de eerste momenten van de bevalling ervaren voor jezelf én hoe wil jij dat je baby de eerste momenten beleeft.
Dus welke plek is voor jullie veilig en ontspannen? Hoe bereid jij jezelf en je baby voor op de aankomende geboorte? Wil je pijnstilling, gebruik maken van homeopathie, essentiële oliën of bloesemremedies? Of wil je niet ingrijpen in de natuur en je instinct volgen?

En hoe weet je wat ‘normaal’ is en waar je ja of nee tegen kunt zeggen?

Verwelkomen van je baby ebook

Gratis ebook

In dit ebook vertel ik over hoe jouw baby de zwangerschap ervaart, wat jij kunt doen en ik vertel over je bevalling, het gouden uur en de kraamweek.
Ik heb een fijne oefening toegevoegd en je krijgt er een meditatie bij (nagestuurd).

HypnoBirthing® Introductie

Gratis Webinar

In dit webinar vertel ik over de de spannings- en ontspanningskamer, je hormonen, over angst-spanning-pijn en wat deze 3 met elkaar te maken hebben (en hoe je ze kunt beïnvloeden), over je gedachten en overtuigingen, over diepe ontspanning, ademhaling en nog veel meer.
En aan het einde een prachtig cadeau.

Wil jij dit ook…?

Je wilt je baby een fijne start geven
9 Maanden leeft je baby bij je in de buik. Best bijzonder, als je daar even bij stil staat.
Deze bijzondere tijd kan worden overschaduwd wanneer jij je zorgen maakt, het leven niet stil staat of je klachten hebt. Door bewust te ontspannen ontspant je baby ook. Dan is er ruimte om contact te maken en kun je als team samen de geboorte ingaan.

Je wilt die magische verbinding met je baby
Je voelt dat je iets mag gaan doen, iets om je baby nu en straks na de geboorte te helpen. Je voelt dat je baby veel licht met zich meeneemt en je wilt weten hoe je hier mee kan omgaan. Hoe kun je contact maken met je baby in je baarmoeder?

Je wilt je eigen keuzen maken vanuit je intuïtie
Wij komen uit een wereld waar het normaal is dat zorgverleners keuzes maken voor jou terwijl jij, je partner en je baby het beste weten wat er nodig is. Ik ga jullie handvatten geven om weloverwogen keuzes te maken. Om jullie baby te baren zonder angsten en onzekerheden, met vertrouwen, verbinding en liefde.

Babymassage Venray

Ben jij er klaar voor om een ontspannen zwangere vrouw te zijn?

Heb je nog vragen of weet je niet of HypnoBirthing© iets voor jou is?
Vraag gerust een gratis Hart-gesprek aan, ik leg je graag wat meer uit.

Zwanger & Verwelkomen van je baby

HypnoBirthing®

Prettig bevallen zonder pijnstilling: het is echt mogelijk en iedere zwangere kan dit leren.

HypnoBirthing® is een zwangerschapscursus voor aanstaande moeders en hun geboortepartner. Je leert een veilige manier om ontspannen te bevallen, je angsten los te laten, technieken om in een heel diepe ontspanning te komen en je krijgt veel kennis over de geboorte in al haar facetten. Door diepe ontspanning kun jij je focussen op het geboorteproces, ondersteun jij je lichaam (in plaats van dat je tegenwerkt) en maak je gebruik van het natuurlijke pijnstillend vermogen zoals de natuur het bedoeld heeft. Je partner is lid van het geboorteteam die bestaat uit jezelf, je partner en jullie baby.

Heftige pijn hoeft geen deel uit te maken van de geboorte van je baby, als er geen angst en bijzondere medische omstandigheden aanwezig zijn.

Door geleide meditaties, het kijken van positieve geboortefilms en het leren van ontspannings- en ademhalingstechnieken, krijg je vertrouwen in je barende lichaam. In de cursus leer je technieken waardoor je veel gemakkelijker endorfine en oxytocine aanmaakt tijdens de bevalling. Dé hormonen waardoor jij je ontspannen en gelukkig voelt en pijn geblokkeerd wordt. Deze natuurlijke hormonen zijn niet alleen een voorwaarde voor een kalme, natuurlijke geboorte, maar komen ook de borstvoeding en de hechting met je baby ten goede.

10 voordelen HypnoBirthing

Klik hier voor de 10 voordelen van HypnoBirthing®

Het is mijn missie om jou te helpen je baby een ontspannen, stralende start te geven.
Om de manier te vinden zodat jij jouw baby zelf het beste kan begeleiden en hij zelf ook kan ontspannen.
Dat jij je innerlijke kracht ontdekt en vanuit vertrouwen contact kunt maken met je baby in je baarmoeder.

Laat mij je helpen met mijn ervaring als HypnoBirthing® practioner en babycoach

Als kind vond ik baby’s magisch en ik wilde niets liever dan zelf moeder worden. Ik werd jong moeder met mijn 25 jaar. En er waren echt wel moeilijkheden en interne conflichten die ik mocht overwinnen.
De geboorte van onze kinderen waren allemaal in het ziekenhuis, vooral omdat we niet beter wisten en ik geen idee had dat ik tegen sommige interventies nee kon zeggen. Ik verliet me helemaal op de verloskundige of gynaecoloog. Ik heb overweldigende baringen ervaren en baringen waarin ik helemaal in mijn kracht stond en ik met een fijn gevoel op terug kan kijken. Van een spoedkeizersnede tot het zelf vastpakken van onze zoon.

Ik ben zo dankbaar dat ik moeder mag zijn van onze 6 kinderen! En ook ben ik dankbaar voor de 2 zieltjes die even bij me zijn geweest en eindigden in een miskraam met 6 en met 11 weken.

Ik loop graag een stukje met jou mee, zodat jij je vol vertrouwen voelt om samen met jullie 3-en (jij, je geboortepartner en je baby) de keuzen te maken die goed voelen voor jullie. Zodat jullie op een fijne zachte liefdevolle geboorte kunnen terugkijken waarin jullie gehoord en gezien zijn.
Want ik weet dat jouw lijf precies weet wat het moet doen én met mijn hulp kunnen jullie dit in ontspanning en vol vertrouwen.

Ook na de geboorte ben ik er voor je wanneer je me nodig hebt.

Jij bent bij mij in goede handen.

Bianca Gerritsen

HypnoBirthing© Bianca Gerritsen

Als ontspannen moeder kun jij je baby precies geven wat hij nodig heeft.

Ontspannen moeder zijn

Dat je ondanks wat er allemaal speelt, kunt ontspannen. Dat is lang niet altijd makkelijk, zeker niet als er lichamelijke of emotionele klachten zijn. Je staat er niet alleen voor.

Bewust contact maken met je baby

Vanuit een ontspannen houding kun je (leren) contact te maken met je baby. Kun je samen hele gesprekken voeren. Je baby zal zo blij zijn met dit contact.

Vanuit vertrouwen

De volgende stap is om vanuit vertrouwen samen met je baby en je partner jullie voor te bereiden op de bijzondere reis van je baby, zijn geboorte.

Succesverhalen 

“Het fijne vond ik de rust die je uitstraalde en de tijd die je nam voor mij. Op het moment dat ik bij jou kwam was ik de wanhoop nabij en jij creëerde rust.”

Loes

“Door de gesprekken met Bianca tijdens de zwangerschap, kon ik beter contact maken met onze baby, alsof we een team waren. De angst die ik had voor de bevalling nam af, omdat we een bevalplan maakte en ik vertrouwen kreeg in mijn eigen kracht. De geboorte was niet helemaal zoals gewenst, maar het was wel een bevalling waar ik met een goed gevoel naar terug kan kijken.”

Petra

Jij bent er klaar voor om je baby die ontspannen start te geven! Maar hoe?

Laten we tijdens een gratis Hart-gesprek samen kijken welke stappen je kunt nemen.

Samen delen vanuit een sisterhood ~ mamacirkel

Wil jij met meer mama’s hierover praten?
Ik heb een facebookgroep gemaakt waarin we elkaar tot steun kunnen zijn. Ook ben ik regelmatig live om waardevolle informatie met jullie te delen.

Zwangerschap, Geboorte en het Vierde Trimester

Verkoop van de laatste producten in mijn winkel

Klik op de foto voor meer informatie of bestellen