Hulp voor de radeloze mama

Gratis ebook

Hulp voor de radeloze mama

Dit e-book is voor jou als…

je je moeilijk kunt ontspannen

jij je bewust wilt verbinden met je baby

jij je baby wilt troosten zodat hij stopt met huilen of krijsen en leert slapen bij slaapproblemen

Je bevalling of de geboorte van je baby moeilijk of traumatisch is geweest

Hulp voor de radeloze mama

Vraag hier mijn gratis ebook aan. Waarmee je nieuwe inzichten krijgt hoe jij je kunt ontspannen én hoe jij jouw baby het beste kunt helpen vanuit je hart. Elke baby is anders en dat maakt de verbinding, de hechting uniek.
Wanneer jij je niet goed voelt, niet lekker in je vel zit of als je je zorgen maakt kan het lastig zijn om te ontspannen. En dat voelt je baby, waardoor jullie samen in een negatieve spiraal kunnen komen. Zeker wanneer je baby (heel) veel huilt, overstrekt of niet slaapt.

In dit ebook help ik je naar meer ontspanning én naar een bewuster contact met je baby.

Meld je nu gratis aan voor mijn inspiratie per email. Je ontvangt direct toegang tot het ebook

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens. Bij inschrijving ga je akkoord met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk, zoals vermeld in mijn privacybeleid

Succes verhalen

Een mooi startpunt

Als co-reader van het e-book kan ik wel zeggen dat ik erg blij ben dat Bianca op deze manier de mama’s (en papa’s) al wat meer erkenning en inzichten kan geven. Ze zijn al de perfecte ouder voor hun kindje. Ze doen het al zo goed! Dit e-book kan helpen bij het vinden van die erkenning. Het is tevens een mooi startpunt om even stil te staan bij dat belangrijkste eerste stukje in het leven van hun kindje en van daaruit samen met Bianca te kijken naar de eventuele vervolgstappen

Suzanne Siroo-Huijben
Creatief coach voor kind en gezin

Erg gaaf om te lezen

Wauw wat heb je er veel energie in gestoken! Erg gaaf om te lezen. Ook echt fijn dat het snel door te lezen is en dat het kort en krachtig is. Niet gelijk 3 uur leesplezier hihi.
Ik kom net kijken bij wat je allemaal kunt en denk alleen maar had ik toch maar tijdens de zwangerschap een meeting gepland. Alleen al de nieuwsgierigheid kriebelt alle kanten op.

Patricia

Wat een aanrader!

Ik wilde dat ik dit ebook eerder gelezen had, bijvoorbeeld al vóór de geboorte.
Het is ook confronterend, omdat ik als (toekomstige) moeder al zoveel had kunnen doen tijdens de zwangerschap en vlak daarna. Er staan ook genoeg handvatten in om hier iets mee te doen.
Ik ben verbaasd dat deze informatie niet gedeeld wordt door de kraamverzorgster, verloskundige of op het consultatiebureau. Het zou veel fijner zijn als iedereen dit weet.
Dit ebook is makkelijk te lezen met prachtige informatie.

Esther

Dit ebook geeft één en al herkenning

Het is makkelijk te lezen en geeft fijne handvatten. Ook de ontspanningsoefening is fijn om te doen.
Dit ebook geeft één en al herkenning. Ik voel me ook wel die radeloze mama met een pittige baby en nog een rondlopend kindje. Ik vind het beste zwaar, dus was heel blij om die herkenning terug te vinden.

Marijke

Je staat er niet alleen voor!

Ik ben Bianca Gerritsen en werk als zwangerschapscoach en babycoach.

Ik ervaarde dat elk kindje anders is, wat bij de één hielp deed niets bij de ander. Ik voelde me een moeder die faalde, voelde me schuldig en eenzaam. Het is zo waardevol wanneer je je baby begrijpt en dat je weet dat er zijn minstens zo belangrijk is dan iets doen.
Als moeder vind ik het soms lastig om mezelf op de eerste plek te zetten. Toch merk ik dat ik een betere moeder ben wanneer ik mezelf kan opladen en vanuit rust kan reageren.

Ik help jou graag met mijn rustige en vertrouwde uitstraling naar meer ontspanning en naar reageren vanuit je hart of intuïtie.

Ik ga graag een laagje dieper in mijn begeleiding. Ik neem dus ook ruim de tijd voor jou en je kindje, kijk naar het hele verhaal én ben er voor je wanneer je me nodig hebt.

Warme groetjes

Bianca Gerritsen

Bianca Gerritsen

Wil jij je baby helpen?

Meld je dan nu gratis aan voor mijn regelmatige tips en inspiratie per e-mail.
Je ontvangt direct toegang tot mijn gratis ebook Hulp voor de radeloze mama!

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens, zoals vermeld in mijn privacybeleid

Samen delen vanuit een sisterhood ~ mamacirkel

Wil jij met meer mama’s hierover praten?
Ik heb een facebookgroep gemaakt waarin we elkaar tot steun kunnen zijn. Ook ben ik regelmatig live om waardevolle informatie met jullie te delen.

Zwangerschap, Geboorte en het Vierde Trimester