WIL JIJ HULP VOOR JE BABY?

In een gratis gesprek via telefoon of zoom (videobellen)
kijken we samen naar wat er nodig is om een stapje verder te komen.

Loop jij radeloos rond of met je handen in je haar omdat je baby:

? niet wil slapen?
? veel huilt of zelfs krijst?
? niet lekker in zijn vel zit?

Meld je dan nu helemaal gratis aan voor een 30 minuten durend gesprek met mij!

LET OP: Er is elke week plaats voor maximaal 3 gesprekken. Dus aarzel niet en plan zelf je gesprek in. Je komt via de knop in mijn agenda terecht en ziet wanneer ik tijd voor je heb. Ik nodig je dan op het afgesproken tijdstip uit.

Je mag me ook een whatsapp berichtje sturen, dan stel ik je 2 tijdstippen voor om te bellen en dan bel ik je op het afgesproken tijdstip.

Mijn kennis en ervaring

Ik ga meteen naar de kern van je probleem door te werken vanuit je start.

Uit meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de ervaringen die je als baby opdoet in de baarmoeder en tijdens de geboorte de meest impactvolle en ingrijpendste periode van een mensenleven is.
De ervaringen die je als baby opslaat in het lichaamsgeheugen geven een blauwdruk voor het gedrag.

Wanneer het échte verhaal is gezien en gehoord kan het gedrag veranderen en zelfs verdwijnen!
Ik help ouders met hun prachtige baby die huilt, niet slaapt of andere problemen laat zien. Ik help jou als ouder, wanneer jij je hierdoor oververmoeid, radeloos of zelfs wanhopig voelt. Ik help je met het vinden naar rust en vertrouwen.

Plan hier je GRATIS gesprek in