WIL JIJ HULP VOOR JOU OF JE BABY?

In een gratis gesprek via telefoon of zoom (videobellen)
kijken we samen naar wat er nodig is om een stapje verder te komen.

Wil jij:

? meer ontspannen?
? vaker bewust stil staan bij je zwangerschap?
? bewust(er) contact maken met je baby in de buik?

Meld je dan nu helemaal gratis aan voor een 30 minuten durend gesprek met mij!

LET OP: Er is elke week plaats voor maximaal 3 gesprekken. Dus aarzel niet en plan zelf je gesprek in. Je komt via de knop in mijn agenda terecht en ziet wanneer ik tijd voor je heb. Ik nodig je dan op het afgesproken tijdstip uit.

Je mag me ook een whatsapp berichtje sturen, dan stel ik je 2 tijdstippen voor om te bellen en dan bel ik je op het afgesproken tijdstip.

Ontspannen in je zwangerschap
zwangerschapscoach - spiritueel vroedvrouw

Mijn kennis en ervaring

Samen met mijn echtgenoot heb ik 6 kinderen en ben ik 8 keer zwanger geweest. Dat heeft me allerlei verschillende ervaringen mee gegeven. Want geen zwangerschap is hetzelfde.

Ik heb veel onzekerheid gevoeld, veel twijfels gehad en vaak het idee gehad dat ik faalde, omdat ik helemaal niet uit intuïtie wist wat ik moest doen. Niet tijdens de zwangerschap en ook niet na de geboorte.

Dat is mijn drijfveer om jou te helpen. 
Om uit de onzekerheid te komen, om je te helpen op een relaxte manier zwanger te mogen zijn. Ontspannen, maar wel met de regie in eigen handen.

 

Plan hier je GRATIS gesprek in