Lieve Mama

Ik zie je, ik hoor je, ik ben er voor je!

Mijn missie is om jouw baby een stem te geven

Als baby en later als kind had ik geen stem.
Volgens de psychologie zijn er 6 basisbehoeften die elk kind nodig heeft:

  • veiligheid
  • verbondenheid
  • zelfwaardering
  • zelfexpressie
  • realistische grenzen
  • autonomie

Deze basisbehoeften werden bij mij niet (genoeg) vervuld, waardoor ik me ging aanpassen. Ik werd er een ster in.

Het gevolg was dat ik me nergens bij voelde horen, gepest werd en een masker ophad als student om maar niet te laten zien hoe ik me echt voelde.

Na verloop van de tijd kwam ik erachter dat wat ik meemaakte als kind, tiener en student een herhaling was van de ervaringen in de baarmoeder. Mijn moeder was bezorgd of ik niet zou eindigen in een miskraam, zoals vóór mij gebeurde en durfde zich lange tijd niet aan mij te hechten. Daarbij begon ik niet alleen in de baarmoeder, ik was met meerdere, in de eerste dagen (waarschijnlijk in de eerste 2 weken) zijn mijn meerlinghelften gestorven.
Dit gaf natuurlijk een heel onveilig, koud gevoel.

Ik vind het zo boeiend om te zien en ervaren wat het geboorteverhaal te vertellen heeft en of jij het gedrag wat daaruit voortvloeit ook herkent bij je baby (je kindje) of jezelf.

Mijn passie is dan ook de baby’s. Zij zijn de toekomst. Dus wanneer ik jou en je baby kan helpen zorg ik voor een mooiere en liefdevollere toekomst. 

Ik zal samen met jou meekijken en meeluisteren naar de ervaringen die jij als zwangere moeder of moeder meemaakt. Voor mij ben jij moeder vanaf je zwangerschap. Ook als jij je nog geen moeder voelt. ?

Het is prachtig om jouw baby een stem te geven, om je te begeleiden in het zelf helpen van je kind. Om jouw als moeder te laten zien wat de behoefte van je baby is zodat je je baby kunt begeleiden vanuit je hart en je intuïtie.

Bianca Gerritsen, Hulp voor je baby
Gedrag is altijd logisch

Gedrag is altijd logisch

Wanneer je baby problemen laat zien van ‘onschuldig’ huilen tot explosieve boosheid heeft dit altijd een reden. Ook bij veel huilen, niet slapen, onrust of overprikkeld zijn.
Gedrag is altijd logisch.
Ik was al jong (25 jaar) moeder en wilde zo graag vanuit mijn intuïtie kunnen opvoeden, vanuit mijn gevoel weten wat ik het beste kon doen bij onze baby. Wat viel dat tegen, niemand die me hierbij echt kon helpen en in de stapel boeken vond ik ook geen wijsheid.
Inmiddels heb ik mijn gevoel, mijn intuïtie gevonden en laat ik deze vrij stromen. Nu kan ik onze kinderen écht begeleiden naar een volwassene.

Graag ga ik samen met jou op zoek naar de logica achter het gedrag. Naar de oorzaak van het probleem en naar de behoefte van je baby én jezelf. 

Wat is jouw verhaal?

Ik ben Bianca Gerritsen, getrouwd met Jacquo en samen zijn we de trotse ouders van 6 kinderen (geboren in 2002, 2004, 2006, 2008, 2011, 2013) en wonend op een boerderij.
Wij gingen van de luiers naar het maandverband. ?
Een gezellige drukte.

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van toekomstige mama’s en van mama’s met een kindje. Ook komen er kinderen in mijn praktijk of spreek ik met een moeder online af om over hun baby of kind te praten.
Door te kijken naar de allereerste start, de ervaringen in de zwangerschap, tijdens de geboorte en erna, kun je het gedrag verklaren en veranderd of verdwijnt het (probleem)gedrag als vanzelf. Denk dan aan huilen of krijsen, niet slapen, overstrekken of heel alert zijn. Ik ga je leren hoe het komt dat je kindje dit gedrag laat zien en waar dit vandaan komt. 
We gaan ook aan de slag met jouw gevoelens, zodat je weer op je intuïtie kunt vertrouwen. 

Het kijken ‘vanuit je start’ is voor veel mensen een nieuw gegeven, toch wordt er al meer dan 30 jaar onderzoek naar gedaan. In mijn visie zijn we niet toevallig bij onze ouders geboren en krijgen we niet toevallig deze kinderen. Het past bij elkaar, we mogen van elkaar leren zodat we kunnen groeien. 
Ik heb opleidingen en cursussen gevolgd bij de experts in Nederland en België en ben zo dankbaar dat ik nu anderen kan helpen in dit prachtige vak.

Hulp voor jou en je baby

Ik vind het zo’n dankbaar werk dat ik aan het begin mag staan van zulke mooie veranderingen.

Dat gedrag als vanzelf verandert of verdwijnt. Dat zelfvertrouwen groeit!

Wil je meer weten?

Laten we elkaar ontmoeten!

Twijfel je of ik iets voor je kan doen of heb je nog vragen?
Mail of whatsapp me, dan bel ik je terug voor een gratis gesprek.