google-site-verification=ajfRBX_1YMdbaek2YuVNLekS340Ztj-KleD_cLtOM48

Over mij

Hieronder lees je meer over wie ik ben.
Er staat ook een video waarin ik uitleg wat ik doe in mijn praktijk.

The two most important days in your life
are the day you are born and
the day you find out why

~ Mark Twaine

Mijn babytijd
– mezelf aanpassen, besluiten mijn moeder te helpen en mezelf afsluiten

Van mijn leven als baby weet ik natuurlijk niet zoveel. Alles wat je als baby beleeft, voordat je kan praten, wordt opgeslagen in je onderbewustzijn. Wat ik weet van de tijd als baby weet ik omdat ik er onder begeleiding al eens ben geweest, regressie noemen ze dat.

Ik kwam bij mijn moeder in de buik na een miskraam en vond het daar in de baarmoeder helemaal niet zo fijn. Het was er koud en ik voelde me alleen. Terwijl je toch zou denken dat het in de baarmoeder fijn en warm zou moeten zijn. Mijn moeder maakte

zich heel veel zorgen over mij: zou ik het overleven? Zou ze wel een goede moeder zijn? Al deze twijfels, onzekerheden en angsten kwamen bij mij terecht. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat de wereld waar ik naartoe ging angstig en onveilig zou zijn. Ook voelde ik weinig verbinding met mijn mama.

Ik ‘besloot’ mijn mama te helpen en probeerde haar gevoelens over te nemen of op te lossen. Natuurlijk lukte dat niet, maar dat hield me niet tegen het te proberen.

Moeder worden
– jezelf leren kennen door je kinderen 

In 2002 werd ik voor de eerste keer moeder! Wauw.

Er is echt geen boek of verhaal die dat gevoel kan omschrijven. Ik was moeder van een kwetsbaar klein hummeltje. Inmiddels heb ik samen met mijn echtgenoot, steun en rots in de branding, 6 kinderen.

Als ik zwanger was dan voelde ik me heel bijzonder, behalve over mijn lijf. Mijn lijf werd gigantisch, mooi voelde ik me zeker niet. Toch zou ik het voor geen goud in de wereld willen missen. Een baby in de buik, is een extra lichtje in je buik. Zo was ik dichter bij mijn innerlijk licht, bij mezelf dan ik ooit was geweest. Dat maakte dat ik allerlei stappen maakte. Van het ziekenhuis naar de wijk, van de wijk naar starten met een nieuwe hobby: babymassage docent worden en tenslotte het starten van mijn eigen praktijk!

Mijn beste leermeester is het leven zelf. Ik heb al die zwangerschappen en de geboorten van deze 6 kinderen en de miskramen allemaal anders beleefd. Al onze kinderen kwamen met hun eigen zielslichtje waardoor mijn eigen zielslicht werd geraakt.

Mijn ontwikkeling
– van genezen naar helen

Als 6 jarig kind wist ik het al zeker, ik wordt verpleegkundige. Dan kon ik (eindelijk) iedereen helpen. Ik wilde de wereld beter maken, de mensen écht helpen naar een beter leven.

Ik ging naar Nijmegen om daar HBO-Verpleegkunde te doen. Ik heb veel geleerd over hoe het lichaam werkt en over de emoties, maar niets over het spirituele wat ik wel heel belangrijk vond.

Ik legde kaarten, ging naar cursussen en leerde steeds meer over mezelf.
Dit botste heel erg met wat ik thuis geleerd had over mezelf, dat het nog jaren duurde voordat ik de blokkades van mijn kindertijd kon afgooien.

Ik heb jaren als verpleegkundige (eerst in het ziekenhuis en daarna in de wijk) gewerkt. Altijd met veel plezier, maar toch… Ik wilde de mensen écht helpen, ik wilde dat ze écht beter werden en nog belangrijker dat ze zich gelukkig voelden.

Na allerlei omzwermingen (cursussen, het leven leven en tegen de muur aanlopen), heb ik ontdekt dat ik me kan afstemmen op een ander, dat ik aanvoel hoe iemand zich voelt of welke sfeer er in een ruimte hangt. Daarnaast heb ik geleerd dat ik anderen kan helen door een healing te geven. Door te vertellen wat ik zie komt er begrip en ruimte. Mensen voelen zich daarna écht gelukkiger.

Moeder worden
– de spiegel wordt voorgehouden

In 2002 werd ik voor de eerste keer moeder! Wauw.

Er is echt geen boek of verhaal die dat gevoel kan omschrijven. Ik was moeder van een kwetsbaar klein hummeltje. Inmiddels heb ik samen met mijn echtgenoot, steun en rots in de branding, 6 kinderen.

Als ik zwanger was dan voelde ik me heel bijzonder, een baby in de buik, is een extra lichtje in je buik. En elk lichtje schijnt anders.

Mijn beste leermeester is het leven.
6 Keer moeder mogen worden en 2 miskramen hebben beleefd.

Bovenal kwam ik er achter dat mijn kindertijd traumatisch is geweest voor mij. Voor mij, als hooggevoelig kind, was mijn ouderlijk gezin onveilig. Ik kon mijn emoties niet uiten en als ik dat wel deed kreeg ik er al snel spijt van.

Ik ben een optimistisch mens en houd van het leven. Ik heb door deze bewustwordeing mezelf ontwikkeld. Ik weet nu meer wie IK ben dan ooit tevoren.

Ik heb geleerd dat het innerlijk licht rijkdom geeft, niet het goud dat blinkt.

There is a crack in everything, that’s how the light gets in

~ Leonard Cohen

Mijn praktijk startte ik als Babyconsulent. Dat was het begin van mijn werk wat ik nu doe. Ik volgde verschillende cursussen om de baby’s en mama’s goed te kunnen helpen. Daardoor kwam ik in aanraking met aromatherapie voor baby’s en zwangeren en bloesemremedies.
Wat een magische instrumenten, met een druppeltje essentiële olie kun je een baby in rust brengen. En met bloesemremedies zorg je dat alle emoties, ook de emoties die nog onbewust zijn, in balans worden gebracht.
Eindelijk hoefde ik mensen niet meer te genezen, maar leerde ik hoe ik anderen kon helen door healing te geven en kan ik ze de tools geven zodat ze hun eigen zelfherstellend vermogen kunnen aanspreken.

Van binnen naar buiten
– Wat kan ik voor jouw doen?

Mijn workshops, trajecten en 1-op-1 coaching zijn ontstaan vanuit mijn eigen ervaring, wat voor mij gewerkt heeft om helemaal mezelf te zijn en mijn levensdoel te vinden. Door innerlijke rust te vinden, waardoor het niet meer nodig is om erbij te horen. Én mijn ervaring met baby’s en mama’s die ik door de jaren heen heb mogen bijstaan.

Al mijn therapeutische opleidingen hebben me enorm geholpen in meer inzicht in mezelf en wie ik ben. Mijn spirituele interesses werden vervuld, waardoor mijn innerlijke licht, mijn ziel, steeds meer ruimte kreeg. Ik ontdekte dat ik hooggevoelig ben, ook wel HSP genoemd. Dit zorgde ervoor dat ik mezelf beter begreep.

De echte verandering begon bij mij, op het moment dat ik bij mijn lieve collega Monique, meditatie-lessen begon te volgen. Geen normale meditaties, maar meditaties waarbij ik me steeds meer verbond met mijn licht, mijn zielslicht. Hierdoor kwam mijn leven in een razendsnelle trein terecht en ontdekte ik steeds meer van mezelf.

Daarna gaf mijn lieve collega, Iris, me een healing, waardoor mijn zielslicht verankerd kon worden in mijn lichaam. Zij liet me zien waar de deur zat waarachter ik mijn zielslicht had verstopt. Ik leerde door haar inzichten dat ik mezelf verlamde omdat ik bang was het verkeerde te doen. Daardoor deed ik niets en dobberde ik rond op de grote levenszee. Dit licht is mijn innerlijk weten, mijn kompas, waarop ik nu mijn koers kan varen.

Dit gun ik jou ook!

Dat jij je eigen licht gaat schijnen in deze mooie wereld.

Good things are going to happen

Ik vind het zo’n dankbaar werk dat ik aan het begin mag staan van zulke mooie veranderingen.

Dat ik mag helpen het licht te ontdekken, het licht te omhelzen en te leren met het licht om te gaan. Dat ik jou mag helpen met je transformatie.

Wil je meer weten?

Mijn werkwijze

Ik werk met helende energiën. Dat houdt o.a. in dat ik werk met Reiki en magnetiseren, met (aarts)engelen-energie en met de grootmeesters.

Daarnaast gebruik ik magische bloesemremedies. De bloesemremedies zorgen voor balans. Tevens helpen de remedies dat wat er verwerkt mag worden gemakkelijker gaat.

Wat doe ik

Een greep uit mijn diensten

Laten we elkaar ontmoeten!

Twijfel je of ik iets voor je kan doen of heb je nog vragen?
Mail of whatsapp me, dan bel ik je terug voor een gratis gesprek.

Contact

Eijkenhofweg 7
5814 AM te Veulen (Venray)

of 06 - 1246 3021

praktijk@bianca-gerritsen.nl