google-site-verification=ajfRBX_1YMdbaek2YuVNLekS340Ztj-KleD_cLtOM48

De beste versie van mezelf

Ik wilde altijd moeder worden, en toen werd ik moeder…

Ik heb altijd gezocht naar de betekenis voor het leven. Wat is de reden dat ik hier ben? Wat is mijn taak, mijn missie, mijn legacy?
Lang heb ik gedacht dat dat moeder zijn was en onze kinderen begeleiden naar prachtige volwassenen. En toen werd ik moeder…
En voelde ik dat ik méér te doen had.

Ik bleef zoeken naar een diepere laag, naar mijn taak hier op aarde. Náást het moeder zijn. Want moeder zijn vind ik de meest bevredigende en meest frustrerende taak die er is. Ik leerde, naast alle dingen die je als moeder ‘moet’ doen (rijden school/sportclubs/arts, koken, opruimen, poetsen) te genieten van het moederschap.

Door wat ik als baby en kind heb meegemaakt wilde ik het anders doen, ik wilde onze kinderen het tegenovergestelde van mijn ervaringen laten beleven. Ik wilde een veilige omgeving voor onze kinderen, een omgeving waar grenzen zijn, respect is en waarin iedereen een taak heeft. Een gezin waarin we samen zijn en niet naast elkaar leven.

Ook wilde ik kinderen opvoeden die zich zeker en vol zelfvertrouwen voelden. Dat bleek veel moeilijker. Hoe kon ik die zekerheid, dat zelfvetrouwen en die eigenwaarde overbrengen als ik er zelf wel meer van kon gebruiken?

Mijn zoektocht ging verder!

Geboortepatronen

Ik haalde de informatie uit mijn studie verpleegkunde erbij, ging te rade bij een coach, een psycholoog, curssen en opleidingen. Ik voelde mezelf steeds zekerder, kreeg meer zelfvertrouwen en voelde steeds beter wat mijn lichaam mij wilde vertellen en welke emoties ik als kind had verstopt. Ik verdiepte me in mijn geboorteverhaal en mijn geboortepatronen.

 

Dit bleek de sleutel!

 

De grootste vraag in mijn leven was het vinden van míjn weg.

Nu zag ik dat het precies dat was waar ik anderen mee kan helpen.

Wat is jouw geboorteverhaal?

Ik starte mijn praktijk als coach, energetisch healer en bloesemtherapeut.
Door mensen zoals jij te helpen om in je eigen kracht te komen, om direct door te dringen naar de kern van jouw probleem. Om je geboorteverhaal te kennen en zo te weten waarom jij op deze manier bent gevormd is een groot geschenk.
Ik kan mijn kennis en kunde delen, ik kan je energetisch in balans brengen én ik kan je de tools geven die je nodig hebt bij het begeleiden van je baby of kind.

Jij bent hier om de beste jij te worden. De beste ouder voor je kind te zijn.
Als je ouder bent is je taak om je kind naar een fijne volwassene te begeleiden. Geef hem wortels om te aarden en vertrouwen om zijn vleugels uit te slaan. Op zo’n manier dat jij de beste jij kan zijn en vol vertouwen je pad aflegt.

Dat is wat ik jou wil geven.

Jou begeleiden naar de beste versie van jezelf en naar de ouder die je wilt zijn.
Én daarbij een diepe verbinding houden met jezelf en je intuitie. In het vertrouwen dat jij de beste ouder voor je kind zal zijn, met jouw talenten en jouw leven.
Je bent niet zomaar ouder van je kind(eren).
Ik deel dolgraag mijn kennis en ervaring die je helpen jouw dromen concreet te maken over het ouderschap én je eigen ontwikkeling door te beginnen met je start, met je geboortepatronen.

Ouder zijn vanuit je hart, met beide voeten stevig op de grond.

Ik vind het zo’n dankbaar werk dat ik aan het begin mag staan van zulke mooie veranderingen.

Dat gedrag als vanzelf verandert of verdwijnt. Dat zelfvertrouwen groeit!

Wil je meer weten?

Even voorstellen

Ik werk met helende energieën. Dat houdt o.a. in dat ik werk met Reiki en magnetiseren, met (aarts)engelen-energie en met de grootmeesters.

Daarnaast gebruik ik magische bloesemremedies. De bloesemremedies zorgen voor balans. Tevens helpen de remedies dat wat er verwerkt mag worden gemakkelijker gaat.

In de video vertel ik over mijn eerste stappen in het moederschap en waar ik moeite mee had. Waar loop jij tegenaan?

Laten we elkaar ontmoeten!

Twijfel je of ik iets voor je kan doen of heb je nog vragen?
Mail of whatsapp me, dan bel ik je terug voor een gratis gesprek.

Contact

Eijkenhofweg 7
5814 AM te Veulen (Venray)

of 06 - 1246 3021

praktijk@bianca-gerritsen.nl