1-op-1 traject voor baby en mama  |  Je baby en jij lessen

Mijn baby is net geboren

Gefeliciteerd met jullie wondertje. Ik hoop dat de ontmoeting prachtig was en dat jullie nu aan het genieten zijn van de kraamtijd.

Ik ben er voor je

Wanneer de kraamhulp weer naar huis gaat beginnen de baby’s vaak te huilen. Ze zijn dan genoeg uitgerust van de geboorte om hun verhaal te vertellen.

Wanneer je niet zo goed begrijpt wat je baby jou wil vertellen en jij je baby niet goed kan troosten kun je radeloos worden. En dat voelt je baby weer zodat jullie samen in een negatieve spiraal terecht kunnen komen.
Ikzelf heb dit ook ervaren met onze dochter en dit gaf mij een gevoel van falen en een slechte moeder zijn. Weet dat je er niet alleen voor staat. Ik ben er voor je.

Hulp voor de radeloze mama

Gratis ebook

Een gratis ebook waarin ik je meeneem om vanuit de ogen van je baby te kijken naar zijn reis van conceptie tot en met de geboorte. Met o.a. een ontspannende oefening en een meditatie (nagestuurd).

Gratis Hartgesprek

Gratis hartgesprek

Heb jij een verlangen om een volgende stap te zetten, maar twijfel je of ik degene ben die je kan helpen?
Of wil je gewoon meer weten over hoe ik je kan helpen?
Twijffel dan niet en vraag een gratis Hart-gesprek aan! Ik vind het leuk om met je te praten.

Gratis webinar

Gratis webinar

Wil jij weten wat je baby in de buik meemaakt?
Wil jij weten wat je baby beleeft tijdens de geboorte?
Wil jij een gebuiksaanwijzing voor je baby?

Wil jij dit ook?

Je wilt je baby troosten

Je baby huilt (heel) veel of wil niet slapen. Dit is vermoeiend en kan sloopend zijn voor jou en je partner. Laten we samen kijken naar de oorzaak en hem van daaruit helpen.

Je wilt ontspanning en rust ervaren

Het krijgen van een baby veranderd de wereld. Toch kan het zijn dat er meer veranderd dat je had kunnen denken. Ook jij bent geboren als moeder, ook als het al je vierde baby is. Wanneer je in de overlevings-stand staat en de rust ver te zoeken is, help ik je graag stap voor stap naar ontspanning en rust. Enerzijds gaan we naar je baby kijken en anderzijds naar jou als mama, zodat jij de stem van je intuïtie weer kunt horen.

Je wilt verbinding met jezelf

Wanneer het niet gaat zoals gehoopt, kan het zijn dat je gevoelens van falen of schuld ervaart. En misschien zit je wel met je handen in je haren van radeloosheid en probeer je al deze gevoelens weg te duwen, omdat jij je gelukkig wilt voelen. Zo hoor jij je toch te voelen, als prille mama?
Laten we de verbinding met jezelf weer herstellen, zodat jij een nieuw fundament krijgt.

Je baby's handleiding

Je baby’s handleiding

Hét programma dat jou inzicht geeft in de behoeften van je baby.

Door in-zicht in de start van jouw baby ontdek je hoe jij jouw baby het beste kunt ondersteunen in zijn eerste stapjes van ontwikkelen en groei

Liefdevol mama programma

Liefdevol mama programma

Hét programma dat jou terug brengt naar de kern van wie je bent.

Door te kijken naar je start leer je wat jouw behoeften zijn en welke kwaliteiten er in jou schuil gaan. Met deze kennis kun jij al je doelen bereiken

Je baby en jij lessen

Je baby en jij lessen

Hét programma dat jou inzicht geeft in het gedrag van je baby.

Door praktische informatie je baby dat geven waar hij om vraagt, zodat je baby zich gehoord, gezien en geliefd voelt. (Geheel online of in een groepje live)

Klik hier voor meer informatie

Hoe

Beide trajecten bestaan uit 6 stappen

 

Geboorteverhaal

Jouw baby heeft de geboorte bewust meegemaakt. De geboorte is overweldigend voor elke baby, ook wanneer alles voorspoedig is gegaan. Soms is het nodig dat er medisch wordt ingegrepen en gelukkig leven we in een tijd dat dit ook kan en er veel mogelijk is. Het kan levensreddend zijn. Tegelijkertijd heeft dit ingrijpen een impact op jouw baby.
We brengen samen de reis van conceptie tot en met de geboorte van je baby in kaart.
In het liefdevolle mama programma kijken we naar jouw geboorteverhaal.
We gaan dit doen met een Helende Verbinding Massage (aan je voeten) om een nieuw fundament te kunnen bouwen én met foto’s om je lichaamsgeheugen te activeren. Dit is een eerste stap naar meer rust.

Geboortepatronen

Geboortepatronen zijn de patronen die ontstaan uit de reis van conceptie tot en met de geboorte. De blauwdruk.
Hoe vreemd het misschien ook klinkt, je baby is vanaf het prille begin (de conceptie en soms al vanaf de kinderwens) een bewuste ziel. Alles wat jij meemaakt tijdens de zwangerschap en geboorte heeft invloed op je baby. Je baby voelt en ervaart wat jij meemaakt. Dit wordt via de navelstreng (door biochemische processen) doorgegeven en opgeslagen in het lichaamsgeheugen van je baby. Dit is een onbewust geheugen, waardoor je dit niet kan herinneren, maar wel voelen of ervaren door je gedrag of doordat je ‘geraakt wordt’.
Bij je baby zien we deze patronen bij de lichaamstaal, het huilen, het overstrekken of het niet slapen. Bij jouw zien we het gedrag in het ‘geraakt worden’ of het onverklaarbare of onbewuste gedrag.

Behoeften

Tijdens het bovenstaande kijken we steeds naar wat je baby nu nodig heeft. Samen gaan we kijken hoe we deze behoeften nu kunnen invullen en vervullen. Je staat er niet alleen voor en krijgt alle begeleiding die hiervoor nodig is.
Bij het liefdevolle mama programma gaan we kijken naar jouw behoeften, want ook wij als volwassenen zoeken nog naar acceptatie, liefde, zelfvertrouwen of erkenning.

Stilstaan bij jezelf: aarden / ademen

Naast dat we kijken naar het geboorteverhaal van je baby (of van jezelf) en de tijd erna, heb ik ook aandacht voor jou. Wanneer het niet lekker gaat met je baby, gaat het met jou vaak ook niet zo lekker. Er komen vaak gevoelens van frustratie, onmacht of zelfs een gevoel van falen of schuld. Dit zijn hele normale gevoelens. Het is niet makkelijk om je balans en rust te (her)vinden wanneer je zo veel meemaakt. Door middel van oefeningen, meditaties of blessings (bekrachtigen van de nieuwe energie) help ik je om de verbinding met jezelf terug te vinden of te versterken.

* Oude overtuigingen loslaten (liefdevol mama programma)

Je hebt als baby besluiten genomen die nu niet meer effectief zijn.
We gaan ze opsporen en loslaten, zodat je nieuwe besluiten kunt maken.

* Huilen herkennen (je baby in-zicht traject)

Er zijn verschillende soorten huilen van je baby en soms werkt dit huilen op onze zenuwen.
Ik ga je helpen te zien (Baby Body Language) en te horen wat je baby wil vertellen. Heeft hij honger, of is hij aan het verwerken?
Daarnaast ga ik je leren om de ene keer je baby te troosten en de andere keer er alleen te zijn en je baby te begeleiden in het huilen.

Verbonden met jezelf, je intuïtie en je hart (onderbuikgevoel)

We gaan de verbinding met jezelf herontdekken. Je op een nieuwe manier verbinden met de aarde en het universum, zodat de energie kan stromen. Er komt balans en je hoort de stem van je intuïtie weer.

Combineren of aanvullen

Babymassage

in kraamtijd / vanaf 6 weken

Wat heerlijk wanneer je weer contact kunt maken met je baby vanuit ontspanning.
Verbinding maken van hart tot hart.

De babymassage in de kraamtijd is een andere vorm. Ik leer je dan vooral handgrepen die je baby herinneren aan de veilige baarmoeder.

Lees hier verder

€ 75,- / € 150,-

Extra begeleiding

per uur of een combinatie 

Wanneer er meer speelt of wanneer jij naast je baby helpen óók jezelf een reis naar binnen gunt.

We kunnen de trajecten Je baby in-zicht en het liefdevol mama programma met elkaar combineren.
Of je neemt een extra (zoom)afspraak erbij wanneer dit nodig mocht zijn.

 

v.a. € 90,-

Na een heftige bevallig middenin de Coronatijd, heb ik Bianca benaderd voor ondersteuning.
Ze bood me een traject op maat en dat was zó fijn!
Van draagdoekknopen tot de energetische verbinding met mijn dochter herontdekken, Bianca stond ons met raad en daad bij. Zij bood ons een holistische kijk op de bevalling, de kraamtijd en het moederschap en speelde in op alle behoeften, zowel die van mij als van mijn dochter Muna.
En zo moeder, zo dochter; de spanning in ons lijf is verdwenen en we staan relaxter en opener in contact met onszelf, elkaar en de wereld om ons heen. Mijn kraamtijd en mijn leven als moeder hebben door de liefdevolle begeleiding van Bianca een mooie start gemaakt.
Lieve Bianca, namens Muna, Koos en ik, dank je wel! ❤

Aca

Moeder

Samen delen, een sisterhood

Wil jij met meer mama’s hierover praten?
Ik heb een facebookgroep gemaakt waarin we elkaar tot steun kunnen zijn. Ook ben ik regelmatig live om waardevolle informatie met jullie te delen.

Je baby en jij; lichamelijk, emotioneel en spiritueel