Een Stralende Moeder Zijn

vanuit je hart, je innerlijke wijsheid en je ziel

Heb jij een kinderwens?

Jij wilt de weg vrij maken voor jullie baby
Wanneer er een kinderwens is, gaat het vaak als vanzelf.
Soms dan is het wachten op jullie baby lang of zelf heel lang. Soms is de reden niet zo duidelijk of zijn er onbewuste blokkades die dit proces storen.

Ik help je graag naar een weg zonder blokkades.

Wil jij hulp met je kind?

Je kind zit niet lekker in zijn vel, is snel bang of verdrietig of lijkt wel een vulkaan als hij boos is
Ik merk dat kinderen wel wat extra hulp kunnen gebruiken. De ene keer met hun emoties, de andere keer met het verwerken van iets wat ze is overkomen.

Ik help je kind graag een stapje verder naar een stralende persoonlijkheid.

Lees hieronder verder wanneer je zwanger bent.

WIL JIJ DIT OOK…?

Je wilt een Harts-verbinding maken met je baby
9 Maanden leeft je baby bij je in de buik. Door alles wat er in je leven gebeurd lukt het vaak niet om die diepe krachtige verbinding te maken met je baby ~ niet zoals je had gehoopt.
Zeker niet als je (erg) moe bent, misselijk bent of andere klachten hebt, spanningen ervaart of stress of er niet zo veel aan toekomt om bewust zwanger te zijn.

Je wilt die magische verbinding met je baby
Je voelt dat je iets mag gaan doen, iets om je baby nu en straks na de geboorte te helpen. Je voelt dat je baby veel licht met zich meeneemt en je wilt weten hoe je hier mee kan omgaan. 
Diep van binnen wil jij je baby ‘gewoon’ helpen en weet je dat je baby bepaald gedrag vertoont om jou wat te vertellen.
Voorkom al die probleempjes waarvan er gezegd wordt dat die erbij horen.

Je wilt je eigen problemen niet doorgeven aan je baby
Wij hebben allemaal patronen, soms wel van generaties terug, waar we tegenaan lopen. Deze willen we niet aan onze kinderen geven… hoe pak je dit aan?

Je wilt je baby begrijpen en voelen of weten wat je het beste kan doen
Iedereen heeft een innerlijke wijsheid en een intuïtie zodat je weet of voelt wat je baby van jou nodig heeft. Maar hoe kom je bij deze magische bronnen en hoe zet je ze in? Hoe zorg je dat het moeder zijn ook echt een natuurlijk gegeven wordt.

Een stralende moeder worden en zijn.

Je staat er niet alleen voor!

Tijdens dit unieke traject voor spirituele moeders, maken jij en je baby een transformerende reis door. Na deze levensveranderde reis weet jij waar je kracht verborgen ligt én heb jij die speciale verbinding met je baby tot stand gebracht. Deze magische verbinding is de basis van het leven van je baby. Je baby heeft deze krachtige, diepe verbinding nodig om zich veilig en welkom te voelen en zal van daaruit de wereld ontdekken.

Je hebt je eigen blokkades opgelost en bent in je eigen kracht gaan staan. Je hebt de innerlijke wijsheid en je intuïtieve gevoelens ontdekt zodat je de behoefte van je baby (ook als hij hooggevoelig of een nieuwetijdskind is) kunt vervullen en het (probleem)gedrag als vanzelf verandert of verdwijnt.

  • Je weet hoe jij als moeder en persoon kan stralen.
  • De verbinding met je baby is krachtig en diep; magisch.
  • Vanuit vertrouwen en innerlijke wijsheid weet je wat je baby nodig heeft.
  • De deur naar je hart en ziel is open. Je ontdekt je innerlijke wijsheid, je intuïtie en je kracht.
  • Je baby en jij hebben je eigen ‘taal’. Je ziet wat hij nodig heeft en voelt wat hij wil zeggen.
  • Je gaat vertrouwen in jouw gevoel, in jezelf.

Het is mijn missie om jou te helpen een stralende moeder te zijn.
Om de manier te vinden zodat jij jouw baby zelf het beste kan begeleiden en hij zelf ook gaat stralen.
Dat jij je innerlijke wijsheid en verborgen kracht ontdekt, zodat jij die magische verbinding met je baby maakt voor de rest van jullie leven.

laat mij je helpen met mijn ervaring als coach en spiritueel moeder

Als kind vond ik baby’s magisch en ik wilde niets liever dan zelf moeder worden.
Ik was jong moeder en met mijn niet ontdekte HSP-zijn vond ik het knap lastig om die magische verbinding met onze kinderen te maken. Ik had, als kind, mijn kracht, mijn innerlijke wijsheid, mijn licht goed verborgen om in mijn ouderlijk-gezin te overleven.

Ik heb deze ziele-talenten ontdekt, afgestoft en ben ze gaan gebruiken. Door deze diepe spirituele verbinding met mezelf, met mijn ziel vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. Mijn eigen-aardigheden, mijn talenten, mijn patronen, de stemmen in mijn hoofd en ook de gevolgde cursussen en opleidingen. Dit gebruik ik elke dag in mijn bedrijf.

Door deze persoonlijke ontwikkeling kon ik de verbinding met onze kinderen krachtiger en dieper maken. Ik voelde namelijk dat het ‘gewone’ moeder zijn net-niet voelde. Ik voelde dat ik iets miste. Nu blijkt dat ik een andere manier nodig had. Deze ontdekking was het begin van een intense en bijzondere reis.

Met vallen en opstaan ontdekte ik wat wel en niet werkt bij onze kinderen en bij de baby’s en moeders die ik begeleid. In vrijheid en vertrouwen je kinderen begeleiden is het mooiste wat er is.

Toen ik dit had ontdekt wilde ik niets liever dan dit delen. Aan spirituele moeders zoals jij. Hoe jij vanuit jouw hart en ziel die verbinding met je baby kunt maken, versterken en verdiepen op een unieke en eerlijke manier.

Bianca Gerritsen

Als Stralende Moeder kun jij je baby precies geven wat hij nodig heeft.

Stralende Moeder Zijn

Door het Licht en de Liefde te laten stromen ontdek je patronen en niet geheelde blokkades. Door deze heel te maken kun je écht gaan Stralen.

Je innerlijke Wijsheid gebruiken

Door verbinding te maken met je Ziel en met de Natuur ontdek je je innerlijke Kracht, Wijsheid en Intuïtie. Zo kun je je baby begeleiden naar die bijzondere volwassene die hij is.

Vanuit vertrouwen handelen

Wanneer je je innerlijke talenten hebt ontdekt leer je hier op vertrouwen. Ook leer je vertrouwen op wat je baby je laat zien of voelen. Een magische band.

Ervaringen van mijn klanten

Je bent erg geduldig met Kyano en nu ook met Jamilla. Ik kan en mag je altijd bellen en daar maak je dan ook tijd voor vrij! Kyano vandaag gevraagd wat hij leuk aan jou vind: ik vind Bianca lief en leuke beestjes! Zo schattig.

Ik waardeer je luisterend oor en dat je probeert mee te denken over hoe verder, vertrouwensgevoel.

Er zijn veel resultaten zoals je weet, Kyano heeft veel meer vertrouwen in zichzelf, driftbuien zijn over gelukkig. We merken dat als hij bij je is geweest, hij rustiger is alsof jij jouw rustheid aan hem hebt gegeven.

Kortom wij zijn super blij met jou!!!!

Joanita

Moeder

Wat maakt deze training krachtiger dan andere trainingen voor moeders?

Tijdens dit unieke traject ga je van binnenuit aan het werk. Zodat het niet geleerde kennis is vanuit het hoofd, maar innerlijke wijsheid, kracht en liefde vanuit je hart en ziel.

Jouw transformatie staat voorop. Want jouw baby (en kinderen) kunnen het beste groeien wanneer jij als mens groeit. Hierdoor lossen blokkades op, worden er wonden geheeld en geef je deze (generationele) patronen niet door aan je baby. Je baby kan dan ook zijn eigen plek innemen en ook van binnenuit gaan stralen!

De begeleiding die je krijgt is krachtig en betrokken. Je staat er niet alleen voor. Dat is geen loze belofte, dat is waar ik voor sta: mijn belofte naar jou! Omdat ik dolgraag wil dat jij gaat stralen, zodat je baby gaat stralen. Zo maken we de wereld van binnnuit een beetje mooier.

Ben jij er klaar voor om een stralende moeder te zijn, in je kracht te staan en je hart te laten spreken?

Meld je hier aan voor een gratis Hart-gesprek zodat we samen kunnen kijken welk pakket het beste bij jou past.

De modules in het kort

Onderstaand vind je een beschrijving van de 12 basis modules van het online gedeelte van de training. Het standaard tempo gaat uit van elke 2 weken per module. 

Iedere module bestaat uit een uitgebreide uitleg in tekst en video over het onderwerp. Je vind er meditaties en opdrachten.

Wanneer je klikt op het plusje achter de module, lees je de informatie bij die module.

Module 1
Wie ben jij versus wie wil je zijn

Over contact maken met jouw verborgen kracht, je innerlijk wijsheid en het laten stromen van je intuïtie.

Deze module gaan we de start van deze unieke transformerende reis maken. We gaan beginnen met wie je nu bent en waar de blokkades liggen zodat je nog niet voluit je Licht en Liefde laat schijnen.

Module 2
Hoe ben jij geboren? 

Je eigen geboorte heeft patronen bij je nagelaten. Deze module gaan we kijken wat jij hebt ervaren tijdens jouw geboorte en wat dit voor gevolgen heeft gehad.

Ook gaan we kijken naar jouw ouders, vooral je moeder. Hoe is het met hun gegaan, waar kwamen je ouders vanaf en wat hebben we doorgegeven aan jou.

Module 3
We gaan het welkom heten van je baby voorbereiden

De geboorte van je baby kun je niet voorspellen. Wel kun je veel doen om dit avontuur sámen aan te gaan. Het opvangen van de weeën of het voorbereiden op een ingreep tijdens de bevalling.

Maar ook het welkom heten op deze aarde, voor het eerst buiten de baarmoeder. Wie gaat je baby voor het eerst vasthouden? Waar wil je bevallen en wie wil je hierbij hebben.

Module 4
De verbinding tussen jou en je baby

Letterlijk is dit de navelstreng. Hier gaan we dieper op in. Wat geef je je baby via de navelstreng en wat ontvangt je baby hiervan.

Figuurlik hebben we het natuurlijk over de emotionele binding, over de hechting. Hoe vaak maak je contact, en maak je contact met je handen of gaat dit contact van hart tot hart. 

In deze module gaan we in op hoe je deze magische verbinding kunt maken en hoe je deze kunt gebruiken.

Module 5
Bewust Bevallen

Deze module gaan we in op jouw bevalling.
Dit is niet helemaal hetzelfde als de geboorte van je baby.

We gaan in wat het verschil is, hoe je samen als team de geboorte kunt leiden. Hoe je jezelf én je baby voorbereid op de bevalling.

Angst of spanningen voor de bevalling komt vaak voor en die is niet nodig. Samen gaan we kijken waar die angst vandaan komt en hoe we deze angst kunnen verminderen.

Tenslotte gaan we in op de navelstreng. Hoe belangrijk is deze verbinding tijdens de geboorte en daarna.

Module 6
Hoeveel steun krijg je?

Steun krijg je meestal van je partner. Meestal is dat ook de vader van je baby.

Deze module gaan we in op welke steun zo belangrijk is voor jou en zeker voor jullie baby. We gaan in op de effecten van je gesteund voelen voor jullie baby.

Module 7
Je baby is geboren

Hoe heb jij de bevalling ervaren?
Hoe heeft je partner de bevalling ervaren?
En hoe heeft je baby de geboorte ervaren?

Voor elke baby is de geboorte een heftige gebeurtenis, naar mijn mening een traumatische gebeurtenis.

Deze module gaan we in op jouw gevoelens ten opzichte van de bevalling én op het effect van de geboorte voor jullie baby. Welke patronen zijn er ontstaan, welke behoefte zit hierachter en wat kun je het beste doen.

Tevens gaan we naar de eerste uren na de geboorte kijken, de imprenting. Het eerste hechtingsmoment buiten de baarmoeder.

Module 8
De kraamtijd is 6 weken

We gaan bekijken hoe jullie het beste in jullie coconnetje kunnen blijven. 
En hoe jullie er het beste weer uit kunnen komen, hoe pak je je leven weer op na de geboorte. Wat is er allemaal voor jullie veranderd? Wil je nog hetzelfde na de geboorte… 

Deze module gaan we in op de verwachtingen van jezelf, over welk effect rust heeft op de kraamtijd en welke signalen je baby laat zien.

We gaan dieper in op jouw verbinding met je Hart en Ziel, zodat je vanuit je Ziel leert wat je wilt doen na die 6 weken kraamtijd.

Module 9
Hechting – bewuste aandacht

Wat is hechting?
Hoe ontstaat een goede hechting?
Wat als de eerste hechting niet verliep zoals graag gewild en er was geen veilige hechting?

Deze module gaan we in op hoe we deze verbinding kunnn versterken en verdiepen en zo nodig hoe we deze kunnen herstellen.

Ieder persoon die niet veilig is gehecht heeft een wond, een blokkade opgelopen. Elke wond, elke blokkade is te helen. Samen gaan we kijken welke weg het beste is voor jou en je baby.

Module 10
Is het navelstrengeffect gestopt na de geboorte?

In module 4 hebben we het gehad over het navelstrengeffect.
In deze module gaan we kijken of het navelstrengeffect is gestopt nadat de navelstreng is doorgeknipt.

We gaan in op de sfeer in huis, de gevoelige baby, het huiluurtje en de overprikkelde baby.

Voor degene die het leuk vinden is er een babytest. Je kunt nu alvast kijken welk temperament je baby heeft en of je gevoel klopt met de test. 

Module 11
Je baby begrijpen

Deze module gaan we kijken naar de magische band tussen jou en je baby.
Wil je de band versterken of verdiepen en hoe gaan we dat doen?

Ook gaan we aan de slag met begeleiden van je baby of het behoeden van je baby.
In hoeverre wil je opvoeden vanuit een begeleidende of een behoedende visie.

Module 12
Je leven oppakken

Als laatste module van deze 6 maanden gaan we kijken naar je leven oppakken.

In de voorgaande modules zijn we al ingegaan op wat je wil gaan doen, nu gaan we inzoemen op jouw balans.

Welke keuzes ga je maken? Is het wenselijk om je aan te passen aan je baby? Hoe zorg je ervoor dat je uitgerust bent, ook al slaap je geen nacht door? Hoe houd je alle ballen in de lucht?

Naast moeder ben je ook partner.
Hoe zorg je voor deze nieuwe balans, hoe zorg je (weer) voor contact, verbinding en liefde voor je partner. 

Veelgestelde vragen

Ik ben pas net zwanger, kan ik dan meedoen?

Jazeker!
Deze training heb ik zo ontwikkeld dat de ene helft van de training vóór de geboorte kan worden gevolgd en het andere gedeelte erna.

Ik ga bijna bevallen, ben ik dan te laat om deze training te volgen?

Nee hoor.
Ik pas dan voor jou de training zo aan dat hij ook voor jou goed te volgen is. 
We schuiven een beetje met de modules, zodat je de belangrijkste modules voor de geboorte gevolgd hebt en de rest kun je na de geboorte volgen.

Tijdens de zwangerschap of na de geboorte is het écht mis gegaan...

Dat is heel vervelend. 
Op dat moment gaan we samen kijken in hoeverre je de training wilt aanpassen of uitstellen.

Natuurlijk ben ik er voor je om jullie te begeleiden in hoeverre jullie hier open voor staan.

Kan ik niet gewoon een boek lezen hierover?

Voel je vrij om boeken hierover te zoeken en die te lezen.
Ik ben nog geen boek tegen gekomen waar je deze informatie allemaal in één boek vind. Daarnaast ga je met mij de diepte in, we gaan niet naar een algemeen verhaal kijken, maar naar jou verhaal en het verhaal van je baby. En als jullie willen het verhaal van de papa.

Ik heb al een kindje, kan ik dan toch meedoen?

Absoluut.
Ik merk dat de manier van kijken die ik je in deze training leer helemaal nieuw is.
Het is een unieke , bijzonder manier van kijken. 
Niet zweverig, maar gebaseerd op meer dan 30 jaar onderzoek.

Dit is een spirituele training, is dat zweverig?

Nee, ik ben een geaard persoon en houd van praktische dingen.
Dus nee, niet zweverig. 

Het spirituele aan deze training heeft te maken met het echt contact maken met je Ziel en met je Hart. Door deze bijzondere én natuurlijke verbinding ontdek je je innerlijke wijsheid en je intuïtie.

Kan mijn partner deze training ook volgen?

Ja, graag zelfs.
Ik heb de training geschreven voor jou als moeder, maar het is geweldig wanneer je partner interesse heeft in deze training.

In de toekomst (als er vraag naar is) zou ik heel graag een module speciaal voor de vaders maken. Ze zijn heel belangrijk in dit wonderlijke proces.

Mijn vraag staat er niet bij...

Dan zou ik het heel fijn vinden als je me dit laat weten!
Je kunt me bellen, whatsappen, mailen of het contactformulier invullen.

Wat mijn klanten zeggen

Doordat ik jou kende en een erg prettig persoon vond heb ik ook gekozen om de babymassage bij jou te volgen. Het voelt prettig om zoiets te doen bij iemand waarbij je je veilig voelt.

Het ging veel verder dan alleen de massage. We hebben veel dingen besproken over hechting en opvoeding. Jouw visie op opvoeding was duidelijk en helder maar werd niet opgelegd. Je stelde vragen die me aan het denken zette. Daarnaast was er tijd voor Lonneke die zelf kon aangeven of ze het fijn vond of niet, je liet me zien waaraan ik dat kon merken.

Ik vond je veelzijdigheid, je kennis willen delen, geen mening doorduwen erg fijn. Met name de rust en betrokkenheid gaf mij een begrepen gevoel en de gemoedelijkheid waarmee alles ging was super.

Lonneke heeft genoten van de massages tijdens het consult, maar ook daarna, ik heb het nog toegepast toen ze erg slecht sliep, om haar iedere avond te masseren ze vindt het nog steeds prettig. Ook op mijn werk in het KDV gebruik ik het regelmatig.

Kristel

Moeder

Toen Wout net geboren was huilde hij erg veel en was hij er gespannen. Via jouw zwager hoorde ik dat jij hier iets voor mij in kon betekenen. Ik ben er open in gestapt omdat ik nog geen enkele ervaring had met bloesemtherapie.

Wat is heel fijn vond is de rust die alles uitstraalt, het thuisgevoel wat je probeert te creëren, het inlevingsvermogen in de andere persoon.

Daarnaast was er veel inlevingsvermogen, rust, betrokkenheid, veelzijdigheid, je kennis willen delen, geen mening doorduwen.

Ik denk dat met name jouw rust en betrokkenheid wat mij een begrepen gevoel gaf én de gemoedelijkheid waarmee alles ging heeft bijgedragen aan de oplossing.

Wout had tijdens het consult al steeds minder last van spanning. Het huilen werd minder, hij ging beter drinken. Het begrip dat mijn moederhart het bij het rechte eind had was voor mij ook iets wat veel los maakte.

Christel

Moeder

Jij bent er klaar voor om te gaan stralen! Maar hoe?

Laten we tijdens een Hart-gesprek samen kijken welke stappen je als eerste kunt nemen.