Innerlijke helden reis  |  Onderweg in je zwangerschap  |  Webinar  |  Workshop

Ik ben zwanger

Een ontspannen zwangerschap en liefdevolle geboorte

 

Ik gun baby’s een veilige zachte landing zodat ze een fijne start in hun leven maken.
Ik vind het belangrijk dat jij een ontspannen zwangerschap hebt en de tools hebt wanneer er (even) wat minder rust aanwezig is. Wanneer jij ontspannen bent is je baby dat ook.
De zwangerschap is van nature een reis naar binnen, naarmate de zwangerschap vordert zul je merken steeds meer in een cocon te verblijven. De wereld wordt langzaam wat kleiner, je vergeet vaker en sneller en de wereld om je heen wordt vaak minder interessant. Je aandacht gaat meer en meer naar je innerlijk en je baby.

Dit kan soms wat uitdagingen geven, omdat ook (oude) angsten, zorgen, verdriet of zelfs boosheid omhoog kunnen komen. En wanneer deze vast zitten aan overtuigingen of patronen zijn ze niet zo makkelijk te voelen of te helen.

Ook ons brein verandert in de zwangerschap. Net zoals in de puberteit verandert er in het brein (tot wel 1 jaar na de geboorte) veel.
Niet zo gek dat zwanger zijn een bijzonder proces is.

Verwelkomen van je baby ebook

Gratis ebook

In dit ebook vertel ik over hoe jouw baby de zwangerschap ervaart, wat jij kunt doen en ik vertel over je bevalling, het gouden uur en de kraamweek.
Ik heb een fijne oefening toegevoegd en je krijgt er een meditatie bij (nagestuurd).

Innerlijke Helden Reis

Gratis Webinar

In dit gratis webinar geef ik je de 9 sleutels tot een fijne zwangerschap. Ik vertel je over jouw innerlijke reis, over de verbinding met je baby en je omgeving, over zelfliefde, over stilte, de natuur en zo veel meer.

Wil jij dit ook…?

Je wilt beperkende gedachten loslaten
In de zwangerschap maak je van nature een reis naar binnen. Vaak komen er daardoor (oude) emoties en beperkende gedachten omhoog.
Deze mogen worden losgelaten, zodat jij ruimte krijgt voor je bevallingswensen

Je wilt die magische verbinding met je baby
Je voelt dat je iets mag gaan doen, iets om je baby nu en straks na de geboorte te helpen. Je voelt dat je baby veel licht met zich meeneemt en je wilt weten hoe je hier mee kan omgaan. Hoe kun je contact maken met je baby in je baarmoeder?

Je wilt je eigen keuzen maken vanuit je intuïtie
Wij komen uit een wereld waar het normaal is dat zorgverleners keuzes maken voor jou terwijl jij, je partner en je baby het beste weten wat er nodig is. Ik ga jullie handvatten geven om weloverwogen keuzes te maken. Om in verbinding te (blijven) staan met je innerlijk weten.

Wat verteld je baby?
Zwanger & Verwelkomen van je baby

Je innerlijke (helden) reis

Emoties en beperkende gedachten mogen worden los gelaten

Je innerlijke reis is net zoals een helden reis. De held gaat een labyrint in waar er allerlei uitdagingen staan te wachten, net zoals jij de reis naar binnen neemt en allerlei (oude) emoties en gedachten tegenkomt. De held overwint alle uitdagingen en ook jij mag de emoties aankijken en samen met de beperkende gedachten los laten.

Vertrouwen op je intuïtie en instinct

Door geleide meditaties en creatieve oefeningen laat je die emoties, gedachten en overtuigingen los en richt jij je steeds meer op het vertrouwen van je intuïtie en je instinct. Je innerlijke weten mag (weer) spreken.
Deze voorbereiding geeft een ontspannenheid en vrijheid waardoor jij ook echt de geboorte mag beleven die jij voor je ziet.

Ik heb 2 opties voor je.
De HypnoBirthing® cursus of mijn waardevolle 1-op-1 traject.

  Jij mag (weer) op jezelf vertrouwen, op je lijf, je intuïtie en je instinct.
  Laten we (oude) angst, verdriet, beperkende gedachten en overtuigingen loslaten.

  Laat mij je helpen met mijn ervaring als Geboorte healer en coach

  Als kind vond ik baby’s magisch en ik wilde niets liever dan zelf moeder worden. Ik werd jong moeder met mijn 25 jaar. En er waren echt wel moeilijkheden en interne conflichten die ik mocht overwinnen.
  Ik was vaak onzeker in mijn zwangerschap, had er geen idee van waar mijn angst vandaag kwam en had soms het idee dat mijn hormonen me ‘overnamen’.
  Inmiddels ben ik zoveel wijzer geworden, ook dankzij de kinderen, dat ik jou graag help hoe je kunt ontspannen en bewust zwanger kunt zijn. Ook wanneer het leven doordendert, je nog een kindje hebt rondlopen of wanneer emoties de overhand nemen.

  Ik ben zo dankbaar dat ik moeder mag zijn van onze 6 kinderen! En ook ben ik dankbaar voor de 2 zieltjes die even bij me zijn geweest en eindigden in een miskraam met 6 en met 11 weken.

  Ik loop graag een stukje met jou mee, zodat jij je vol vertrouwen voelt om samen met jullie 3-en (jij, je geboortepartner en je baby) de keuzen te maken die goed voelen voor jullie. Zodat jullie kunnen uitkijken naar een fijne zachte liefdevolle geboorte waarin jullie gehoord en gezien zijn.
  Want ik weet dat de zwangerschap een voorbereiding is op de geboorte, een ontspannen zwangerschap geeft een grote kans op een ontspannen bevalling.

  Jij bent bij mij in goede handen.

  Bianca Gerritsen

  HypnoBirthing© Bianca Gerritsen

  Als ontspannen moeder kun jij je baby precies geven wat je baby nodig heeft.

  Ontspannen moeder zijn

  Dat je ondanks wat er allemaal speelt, kunt ontspannen. Dat is lang niet altijd makkelijk, zeker niet als er lichamelijke of emotionele klachten zijn. Je staat er niet alleen voor.

  Bewust contact maken met je baby

  Vanuit een ontspannen houding kun je (leren) contact te maken met je baby. Kun je samen hele gesprekken voeren. Je baby zal zo blij zijn met dit contact.

  Vanuit vertrouwen

  De volgende stap is om vanuit vertrouwen samen met je baby en je partner jullie voor te bereiden op de bijzondere reis van je baby, zijn geboorte.

  Succesverhalen 

  “Het fijne vond ik de rust die je uitstraalde en de tijd die je nam voor mij. Op het moment dat ik bij jou kwam was ik de wanhoop nabij en jij creëerde rust.”

  Loes

  “Door de gesprekken met Bianca tijdens de zwangerschap, kon ik beter contact maken met onze baby, alsof we een team waren. De angst die ik had voor de bevalling nam af, omdat we een bevalplan maakte en ik vertrouwen kreeg in mijn eigen kracht. De geboorte was niet helemaal zoals gewenst, maar het was wel een bevalling waar ik met een goed gevoel naar terug kan kijken.”

  Petra

  Ben jij er klaar voor om een ontspannen zwangere vrouw te zijn?

  Heb je nog vragen of weet je niet of het traject Innerlijke (helden) reis iets voor jou is?
  Vraag gerust een gratis Hart-gesprek aan, ik leg je graag wat meer uit.

  Jij bent klaar om je te ontspannen en bewust zwanger te zijn! Maar hoe?

  Laten we tijdens een gratis Hart-gesprek samen kijken welke stappen je kunt nemen.

  Samen delen vanuit een sisterhood ~ mamacirkel

  Wil jij met meer mama’s hierover praten?
  Ik heb een facebookgroep gemaakt waarin we elkaar tot steun kunnen zijn. Ook ben ik regelmatig live om waardevolle informatie met jullie te delen.

  Zwangerschap, Geboorte en het Vierde Trimester

  Verkoop van de laatste producten in mijn winkel

  Klik op de foto voor meer informatie of bestellen