Zwangerschapsbegeleiding  |  Verwelkomen van je baby  |  Bewust contact

Ik ben zwanger

Een onstpannen zwangerschap en liefdevolle geboorte

 

Ik wil baby’s een veilige zachte landing geven zodat ze kunnen stralen en daardoor een fijn begin van hun leven hebben.
Ik vind het belangrijk dat jij een ontspannen zwangerschap hebt en de tools hebt wanneer er (even) wat minder rust aanwezig is. Wanneer jij ontspannen bent is je baby dat ook.
Ik wil dat jij je gehoord en gezien voelt, dat de geboorte een transformatie mag zijn voor alle 3 (jij, je partner en je baby). Dat de liefde voelbaar is tijdens dit natuurlijke proces, dat jij de verbinding voelt met elkaar en vol vertrouwen de geboorte gaat ervaren. Waar en hoe deze ook is.

De geboorte is een natuurlijk proces en jouw lichaam weet al hoe zij een baby geboren kan laten worden. Door jou en je partner te helpen om helemaal te ontspannen, vallen onzekerheden en angsten weg. Je intuïtie gaat spreken en jij volgt je lijf vanuit jouw eigen vrouwelijke kracht. Jullie maken keuzes waar jullie achterstaan en gaan een prachtige ontmoeting met jullie baby tegenmoet. Een geboorte waar je met een fijn liefdevol gevoel op kunt terug kijken.

Verwelkomen van je baby ebook

Gratis ebook

In dit ebook vertel ik over hoe jouw baby de zwangerschap ervaart, wat jij kunt doen en ik vertel over je bevalling, het gouden uur en de kraamweek.
Ik heb een fijne oefening toegevoegd en je krijgt er een meditatie bij (nagestuurd).

Gratis Hartgesprek

Gratis Hart-gesprek

Heb jij een verlangen om de geboorte van jullie baby of een zachte liefdevolle en krachtige manier vorm te geven?
Wil jij meer weten over HypnoBirthing©?
Of wil jij gewoon meer informatie over hoe ik je kan helpen?
Twijfel dan niet en vraag een gratis Hart-gesprek aan! Ik vind het leuk om met je te praten.

Wil jij dit ook…?

Je wilt je baby een fijne start geven
9 Maanden leeft je baby bij je in de buik. Best bijzonder, als je daar even bij stil staat.
Deze bijzondere tijd kan worden overschaduwd wanneer jij je zorgen maakt, het leven niet stil staat of je klachten hebt. Door bewust te ontspannen ontspant je baby ook. Dan is er ruimte om contact te maken en kun je als team samen de geboorte ingaan.

Je wilt die magische verbinding met je baby
Je voelt dat je iets mag gaan doen, iets om je baby nu en straks na de geboorte te helpen. Je voelt dat je baby veel licht met zich meeneemt en je wilt weten hoe je hier mee kan omgaan. Hoe kun je contact maken met je baby in je baarmoeder?

Je wilt je eigen keuzen maken vanuit je intuïtie
Wij komen uit een wereld waar het normaal is dat zorgverleners keuzes maken voor jou terwijl jij, je partner en je baby het beste weten wat er nodig is. Ik ga jullie handvatten geven om weloverwogen keuzes te maken. Om jullie baby te baren zonder angsten en onzekerheden, met vertrouwen, verbinding en liefde.

HypnoBirthing© Zwangerschapscursus
HypnoBirthing® / 5 lessen van 2,5 uur
Vanuit ontspanning de geboorte ingaan, waarbij jullie de regie in eigen handen houden en je baby soepel geboren mag worden
Voordelen HypnoBirthing®

Klik hier voor de 10 voordelen van HypnoBirthing®

Je Innerlijke Reis Zwangerschapsbegeleding
Zwangerschaps-begeleiding op maat
Inclusief de HypnoBirthing® cursus met extra aandacht voor de geboorte van jezelf als mama.
Beperkende gedachten, overtuigingen en patronen brengen we van het onbewuste naar het bewuste. Hier helen en veranderen we waar nodig en laten deze positieve gedachten afdalen naar het onderbewustzijn.
van Huilen naar Hechten
Combinatie maken met het traject voor je baby
Het logische vervolg na de HypnoBirthing® of zwangerschapsbegeleiding op maat.
Soms is het fijn om na de geboorte naar het geboorteverhaal te kijken van je baby. Zeker wanneer je baby een overweldigende of traumatische geboorte heeft gehad.
Klik hier voor meer uitleg
Zwanger & Verwelkomen van je baby

HypnoBirthing®

Prettig bevallen zonder pijnstilling: het is echt mogelijk en iedere zwangere kan dit leren.

HypnoBirthing® is een zwangerschapscursus voor aanstaande moeders en hun geboortepartner. Je leert een veilige manier om ontspannen te bevallen, je angsten los te laten, technieken om in een heel diepe ontspanning te komen en je krijgt veel kennis over de geboorte in al haar facetten. Door diepe ontspanning kun jij je focussen op het geboorteproces, ondersteun jij je lichaam (in plaats van dat je tegenwerkt) en maak je gebruik van het natuurlijke pijnstillend vermogen zoals de natuur het bedoeld heeft. Je partner is lid van het geboorteteam die bestaat uit jezelf, je partner en jullie baby.

Heftige pijn hoeft geen deel uit te maken van de geboorte van je baby, als er geen angst en bijzondere medische omstandigheden aanwezig zijn.

Door geleide meditaties, het kijken van positieve geboortefilms en het leren van ontspannings- en ademhalingstechnieken, krijg je vertrouwen in je barende lichaam. In de cursus leer je technieken waardoor je veel gemakkelijker endorfine en oxytocine aanmaakt tijdens de bevalling. Dé hormonen waardoor jij je ontspannen en gelukkig voelt en pijn geblokkeerd wordt. Deze natuurlijke hormonen zijn niet alleen een voorwaarde voor een kalme, natuurlijke geboorte, maar komen ook de borstvoeding en de hechting met je baby ten goede.

  Het is mijn missie om jou te helpen je baby een ontspannen, stralende start te geven.
  Om de manier te vinden zodat jij jouw baby zelf het beste kan begeleiden en hij zelf ook kan ontspannen.
  Dat jij je innerlijke kracht ontdekt en vanuit vertrouwen contact kunt maken met je baby in je baarmoeder.

  Laat mij je helpen met mijn ervaring als HypnoBirthing® practioner en babycoach

  Als kind vond ik baby’s magisch en ik wilde niets liever dan zelf moeder worden. Ik werd jong moeder met mijn 25 jaar. En er waren echt wel moeilijkheden en interne conflichten die ik mocht overwinnen.
  De geboorte van onze kinderen waren allemaal in het ziekenhuis, vooral omdat we niet beter wisten en ik geen idee had dat ik tegen sommige interventies nee kon zeggen. Ik verliet me helemaal op de verloskundige of gynaecoloog. Ik heb overweldigende baringen ervaren en baringen waarin ik helemaal in mijn kracht stond en ik met een fijn gevoel op terug kan kijken. Van een spoedkeizersnede tot het zelf vastpakken van onze zoon.

  Ik ben zo dankbaar dat ik moeder mag zijn van onze 6 kinderen! En ook ben ik dankbaar voor de 2 zieltjes die even bij me zijn geweest en eindigden in een miskraam met 6 en met 11 weken.

  Ik loop graag een stukje met jou mee, zodat jij je vol vertrouwen voelt om samen met jullie 3-en (jij, je geboortepartner en je baby) de keuzen te maken die goed voelen voor jullie. Zodat jullie op een fijne zachte liefdevolle geboorte kunnen terugkijken waarin jullie gehoord en gezien zijn.
  Want ik weet dat jouw lijf precies weet wat het moet doen én met mijn hulp kunnen jullie dit in ontspanning en vol vertrouwen.

  Ook na de geboorte ben ik er voor je wanneer je me nodig hebt.

  Jij bent bij mij in goede handen.

  Bianca Gerritsen

  HypnoBirthing© Bianca Gerritsen

  Als ontspannen moeder kun jij je baby precies geven wat hij nodig heeft.

  Ontspannen moeder zijn

  Dat je ondanks wat er allemaal speelt, kunt ontspannen. Dat is lang niet altijd makkelijk, zeker niet als er lichamelijke of emotionele klachten zijn. Je staat er niet alleen voor.

  Bewust contact maken met je baby

  Vanuit een ontspannen houding kun je (leren) contact te maken met je baby. Kun je samen hele gesprekken voeren. Je baby zal zo blij zijn met dit contact.

  Vanuit vertrouwen

  De volgende stap is om vanuit vertrouwen samen met je baby en je partner jullie voor te bereiden op de bijzondere reis van je baby, zijn geboorte.

  Succesverhalen 

  “Het fijne vond ik de rust die je uitstraalde en de tijd die je nam voor mij. Op het moment dat ik bij jou kwam was ik de wanhoop nabij en jij creëerde rust.”

  Loes

  “Door de gesprekken met Bianca tijdens de zwangerschap, kon ik beter contact maken met onze baby, alsof we een team waren. De angst die ik had voor de bevalling nam af, omdat we een bevalplan maakte en ik vertrouwen kreeg in mijn eigen kracht. De geboorte was niet helemaal zoals gewenst, maar het was wel een bevalling waar ik met een goed gevoel naar terug kan kijken.”

  Petra

  Ben jij er klaar voor om een ontspannen zwangere vrouw te zijn?

  Heb je nog vragen of weet je niet of HypnoBirthing© iets voor jou is?
  Vraag gerust een gratis Hart-gesprek aan, ik leg je graag wat meer uit.

  Veelgestelde vragen

  Ik ben pas net zwanger, kan ik dan meedoen?

  Jazeker!
  De trajecten kun je starten wanneer jij eraan toe bent om meer te ontspannen. De meesten vinden het fijn om rond de 20 weken zwangerschap te starten. Sommige beginnen eerder, sommige later. 
  Twijfel je welk traject het beste bij jullie past? Vraag dan een gratis hartgesprek aan via deze link

  Ik ga bijna bevallen, ben ik dan te laat om een traject te volgen?

  Nee hoor.
  Zeker wanneer je nog zorgen of angsten hebt lijkt het me heel fijn om nog een afspraak te maken om die angst of die zorgen aan te kijken. Ik help je graag ontspannen de bevalling in.
  Samen maken we een traject op maat, zodat jij geholpen bent.

  Ik heb al een kindje, heeft het dan zin?

  Absoluut.
  Ik merk dat de manier van kijken die ik je ga leren helemaal nieuw is. Het is een unieke , bijzonder manier van kijken.
  Niet zweverig, maar gebaseerd op honderden ervaringen in tientallen jaren of op wetenschappelijk onderzoek.

  Dus wil jij ontspannen bevallen, bewust(er) contact maken met je baby en/of je baby goed kunnen bijstaan na de geboorte, voel je dan welkom.

  Mag mijn partner ook mee?

  De HypnoBirthing© is altijd met je partner.
  Omdat ik het belangrijk vind dat je partner je stem kan zijn tijdens de geboorte en jij in je bubbel kan blijven. Je partner kan door de cursus te volgen ook echt een steun zijn voor jou en jullie baby.

  Soms hebben ook vaders zorgen en spanning in hun lijf rondom de zwangerschap en de bevalling van hun vrouw.
  Hier is aandacht voor in de cursus of traject, zodat er ook bij de toekomstige papa vertrouwen en ontspanning ontstaat.

  Kan ik niet gewoon een boek lezen hierover?

  Natuurlijk kun je hier een boek over lezen.
  Je krijgt er zelfs een boek bij!

  Ik merk dat een boek alleen nog geen ontspanning geeft. Kennis is meestal niet genoeg om die diepe ontspanning te realiseren.

  Welke methoden gebruik je?

  Ik heb jarenlang cursussen opleidingen gebruikt die ik me eigen heb gemaakt.
  Ik gebruik deze methoden dus ook door elkaar, voor mij vult alles wat ik de laatste jaren heb geleerd enorm aan.

  HypnoBirthing©
  Geboorte In Kaart
  Behoeften In Kaart
  Baby Behoeften In Kaart
  Gedachtegoed van Anna Verwaal
  Theorie van Rien Verdult
  Bloesemtherapie
  Coaching
  Afstemming
  Verbroken Verbinding Massage
  Meditatie
  Aromazorg
  Edelstenen
  Ilahinoor
  Ankh

  Mijn vraag staat er niet bij...

  Dan zou ik het heel fijn vinden als je me dit laat weten!
  Via mail of vul het contactformulier in.

  Jij bent er klaar voor om je baby die ontspannen start te geven! Maar hoe?

  Laten we tijdens een gratis Hart-gesprek samen kijken welke stappen je kunt nemen.

  Samen delen vanuit een sisterhood

  Wil jij met meer mama’s hierover praten?
  Ik heb een facebookgroep gemaakt waarin we elkaar tot steun kunnen zijn. Ook ben ik regelmatig live om waardevolle informatie met jullie te delen.

  Je baby en jij; lichamelijk, emotioneel en spiritueel

  Verkoop van de laatste producten in mijn winkel

  Klik op de foto voor meer informatie of bestellen