Disclaimer

Algemeen

Praktijk Bianca Gerritsen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Venlo onder nummer 15429792, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.bianca-gerritsen.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Praktijk Bianca Gerritsen streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledige is.

Praktijk Bianca Gerritsen aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van of voorvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houd ik me aanbevolen.

Hoewel ik alles in het werk stel om misbruik te voorkomen, is Praktijk Bianca Gerritsen niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Praktijk Bianca Gerritsen heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in Praktijk Bianca Gerritsen te informeren over de bijdrage die mijn diensten ind e meest ruime zin van het woord kunnen leveren.

Praktijk Bianca Gerritsen kan op geen enkele manier aasprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelik geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Praktijk Bianca Gerritsen publiceert kun je op geen enkele wijze rehten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling op ieder gebied.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over mijn disclaimer?
Deze kun je e-mailen naar praktijk@bianca-gerritsen.nl