Podcasts  |  Blogs  |  Video’s

Gratis Inspiratie voor meer vertrouwen en kennis rondom de geboorte

Wil je van je bevalling een krachtige, empowerende ervaring maken? Een ervaring waar je, wat er ook gebeurd, met een goed gevoel op kunt terugkijken? Zodat je kunt vertrouwen op je kennis én je intuïtie en het niet een verhaal wordt van ‘ik laat het wel over me heen komen’. Het is een kwestie van dromen, durven, doen en doorgaan (zoals mijn businesscoach dat altijd zegt), net zoals het plannen van je huwelijk of een gave vakantie. Hoe? Laat je nu inspireren door mijn gratis podcasts, blogs en video’s!

Gratis Podcasts

Ben jij klaar om die fijne positieve ervaring te creëren? Laat mij je dan helpen met mijn Bianca Gerritsen podcasts! Of je nu aan het hardlopen bent, een ommetje maakt met de hond, in de auto zit of je boodschappen doet, mijn podcasts kun je overal beluisteren. 

Ik zet je aan, laat je nadenken en daag je uit om een laag dieper te denken en een laag dieper te voelen, zodat je in actie kunt komen om die bevalling goed voor te bereiden. Want mijn doel is simpel: jou helpen om je droombevalling neer te zetten en wat er ook gebeurd positief terug te kunnen kijken op je bevalling. 

Gratis Blogs

Ben je op zoek naar meer informatie en een andere kijk op geboorte, bevallen en het moederschap? Ik heb van mijn bevallingen en het me al jaren verdiepen in de kennis veel geleerd. Zo veel dat ik als doula mee ga naar bevallingen met vrouwen zoals jij. En die ervaringen geef ik terug door waardevolle blogs te schrijven. Voor jou als zwangere en als prille ouder, of dit nu je eerste keer, een tweede keer of vaker is.

Blogs en artikelen
Youtube kanaal

Gratis Video’s

Kijk en luister je liever dan dat je leest dan heb ik hier een verzameling waardevolle video’s voor je. Met wel een kijkwijzer: ik ben geen videograag en heb geen mensen in dienst, dus hier vind je video’s zonder bewerkingen, zonder wisselende beelden of een ondergrond muziekje.

Dus wil je eerlijke én waardevolle video’s zonder opsmuk, klik dan hieronder op de knop.