Je bevalling voorbereiden

Gratis geboorteplan

Download hier je gratis Geboorteplan

Vernieuwd 17-06-2023

Een zelf in te vullen geboorteplan om jouw wensen voor je bevalling duidelijk te maken.

Bevalplan - Geboorteplan

Klik op de afbeelding om je geboorteplan direct te downloaden.
En ook al kun jij je geboorte niet echt plannen, je kunt je zeker wel goed voorbereiden en daardoor een positieve bevalervaring creëren.

Wat gaaf dat je mijn template voor het geboorteplan gaat gebruiken.
Of je hem nu gaat gebruiken als voorbeeld of je vult hem echt in, beide is heel fijn.

Ik ben bezit met het maken van een mini-training hoe je een geboorteplan kunt maken. Daar ga ik meer in op of je geboorte te plannen is, hoe je een affirmatie maakt, hoe jij je voorbereid op een plan B of een plan C en hoe belangrijk het is hier met je zorgverlener over te praten. En natuurlijk ga ik in het kort allerlei scenario’s met je af, zodat je weet waar je voor kunt kiezen.

Wil jij deze training ontvangen?
Ik zoek een paar zwangeren die deze gratis willen ontvangen, voor een revieuw en feedback.

Stuur me een mail of een berichtje via whatapp (https://wa.me/31612463021)