Het goud in het geboorteverhaal van jezelf of je kind ontdekken |  De bevalling verwerken voor jezelf of je baby 

Healing & Coaching

Het goud van je geboorteverhaal

 

Jouw geboorteverhaal is de reis van conceptie tot en met de geboorte. In deze periode ontstaan er patronen. Patronen die handig zijn, zodat je leert wat gevaar is, hoe je met spanning omgaat, hoe je plezier kunt hebben en nog veel meer. Je leert in de buik de eerste geluiden herkennen, je eerste bewegingen maken in de veilige nabijheid van mama en je leert emoties voelen.

Een belangrijke tijd waarin de eerste belangrijke imprints worden gemaakt.
Wanneer je moeder bijvoorbeeld veel stress had in de zwangerschap zul jij jezelf hierop aanpassen. Jij zal dus alert zijn en kunt misschien wat minder makkelijk ontspannen. Als kind vond je het misschien wel lastig om de uitleg van de leerkracht te horen, omdat je zo gefocusd was op alles wat er in de klas en buiten het raam gebeurde. Wanneer je alles in de gaten houdt is het lastig om je lijf te ontspannen.

Door je hiervan bewust te zijn kun je veel van deze patronen vergemakkelijken. De lading van je gedrag, van je patroon wordt anders wanneer je er bewust van bent, begrijpt waar ze vandaan komen én weet wat je kunt doen om het te veranderen.

Ik kijk met ogen vanuit de pré, peri en postnatale psychologie, met de Germaanse Geneeskunde, met de Present Child methode en met afstemming

Ik ben meestal beter in praten dan in schrijven.
Dus heb ik voor jullie een video opgenomen over Healing & Coaching 💜

Herken je dit?

Je bent zwanger, de tijd vliegt voorbij, het is druk op je werk of in je thuissituatie (verbouwen, trouwen) en echt ontspannen is lastig. Echt contact maken met je lijf en zakken in dat ontspannen lijf is eigenlijk niet te doen.

Je bent zwanger, maar door alle lichamelijke klachten is er nauwelijks tijd om stil te staan bij je zwangerschap of heb je steeds vaker negatieve gedachten

Je zou zo graag zwanger worden, maar iets houdt je tegen of het lukt niet. Misschien denk je erover om het medische circuit in te stappen of ben je er al mee bezig. Wat is toch de reden dat je lijf niet meewerkt? Waarom overkomt jou dat?

Je zou graag meer willen weten over jouw geboorteverhaal, over hoe jij geboren bent. Zodat je eindelijk begrijpt waarom die gordijnen dicht ‘moeten’, je die lift zo vreselijk vind, jouw kindje maar niet wil stoppen met ‘kiekeboe’, je kind geen afscheid van je nemen kan enz enz. 
Waarom heb jij deze patronen in je gedrag (of jouw kindje)?

Je bent bevallen en hebt een prachtige baby.
Maar… je kijkt niet terug op een fijne bevalervaring. Niets ging zoals je gewild had, je voelde je niet gezien of gehoord en misschien voel je ook wel dat je hebt gefaald of voel je je schuldig

Wat een prachtige roze wolk zou moeten zijn heeft allerlei schakeringen grijs en zwart. De roze kleur is niet eens in de buurt. 
Misschien heb je niet eens moedergevoelens voor je baby. Dat kun je toch niet hardop zeggen…

Op zich gaat alles goed, het was een prima bevalling, de baby doet het goed. En toch…. jij voelt je niet okee. 
Je voelt je geen moeder… 

Je bent geboren als moeder. Pfff en dat is intens.
Die gebroken nachten, de borstvoeding die niet vanzelf gaat, je partner die veel van huis is, het gevoel er alleen voor te staan. De eenzaamheid wanneer je baby jouw claimt en je eigenlijk niet van huis kan. Of je baby die maar blijft huilen of krijsen…

Hoe zou het voor je zijn

Wanneer je weet dat het gedrag wat jij hebt logisch is!
Dat wanneer je de reden kent van je gedrag en je de patronen die hieronder liggen ont-dekt, je je al anderes begint te voelen. De lading, de energie, verandert.
Dat betekent niet dat alles als sneeuw voor de zon verdwijnt. Wel dat het bewustzijn erop en het begrip ervoor je helpen om je behoeften die hieronder liggen te vervullen. Dat maakt je een meer heel mens. 

Ik ben er van overtuigd dat we niet meer op ons pad krijgen dan dat we aankunnen. Echter betekent dat niet, dat we geen hulp kunnen gebruiken!
Daarnaast ben ik van mening dat we als ziel (dat weten we nu niet meer) kiezen voor het familiesysteem waarin we worden geboren. En begrijpen hoe dit voor jou werkt is heel fijn om ruimte te voelen om iets te accepteren of veranderen.
Door juist met andere ogen te gaan kijken en de lading van het familiesysteem terug te leggen waar het thuis hoort helpt jou om meer jezelf te mogen zijn.

Ik kijk met andere ogen.
Met ogen vanuit de Germaanse Geneeskunde (de biologie van het lichaam), vanuit werken met Spiegels (zoals Present Child Methode en Bloesemremedies), met afstemmen en de energie aanvoelen, met Baby Body Language en met Human Design.

Ik ben me ervan bewust dat dit ook confronterend over kan komen en dat kan je zelfs boos maken.
Dat is niet mijn bedoeling. Uit mijn ervaring kun je echt heel veel helen door anders te kijken, soms zelfs lichamelijke klachten. 

Spreekt dit je aan?
Dan is Bianca misschien wel precies wat jij nodig hebt.
Heb je nog vragen of twijfel je? Vraag dan gerust een gratis Hart-gesprek aan!

  Dit is mogelijk wanneer

  Jij het Traject
  Je goud uit je geboorteverhaal
  volgt

   

  • Een kennismakingsgesprek via videobellen. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is. Jij kunt mij vertellen over je wensen en verwachtingen en we kijken samen wat ik je kan bieden. Het is altijd een traject op maat en we bekijken per sessie wat er nodig is. (Dat hoef je niet zelf te bedenken)
  • Het traject bestaat uit 3 sessies van 2 tot 2,5 uur
   Er zitten steeds ongeveer 3 weken tussen de sessies.
   Je vult van te voren een uitgebreide vragenlijst in, zodat ik de sessies kan voorbereiden.
   Het traject voor problemen met je onrustbaby (huilbaby) is anders
  • Elke sessie wordt op maat gemaakt
  • Er is altijd de mogelijkheid om losse sessies bij te boeken om in te gaan op Human Design, de logica van het lichaam of een massage te ervaren of een extra Verbroken Verbinding Massage of Ontspanningsmassage te boeken

  Totale waarde van € 720,-

  Coaching en Healing

  Dit is mogelijk wanneer

  Jij het Traject
  Het goud van je baby
  volgt

   

  • Een kennismakingsgesprek via videobellen. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is. Jij kunt mij vertellen over je wensen en verwachtingen en we kijken samen wat ik je kan bieden. Het is altijd een traject op maat en we bekijken per sessie wat er nodig is. (Dat hoef je niet zelf te bedenken)
  • Het traject bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur
   Na overleg kom ik dagelijks of wekelijks bij je thuis
   Je vult van te voren een uitgebreide vragenlijst in, zodat ik de sessies kan voorbereiden.
  • We gaan kijken naar de Baby Body Language, we maken een plan, ik maak gebruik van bloesemremedies en we kijken naar het geboorteverhaal van je baby en de bevalling van jou
  • Elke sessie wordt op maat gemaakt

  Totale waarde van € 720,-

  Investering

  De kosten zijn nu slechts 547,-

  In termijnen betalen is geen probleem

  Aan het einde van het traject:

  • Heb jij inzicht in je geboorteverhaal
  • Heb je begrip voor je gedrag (of dat van je kind)
  • Weet je wat je kunt doen om de behoeften achter dit gedrag te herkennen
  • Kun je die behoeften vervullen
  • Heb je handvatten hoe je meer in je lijf kunt blijven (en ervaar je hoe dit voelt)
  • Heb je alle emoties en gevoelens erkend en omarmd
  • Voel je je een meer heel mens, een ander mens en voel je meer vertrouwen

  Hoe zien de bijeenkomsten eruit?

  Voorbeeld Sessie 1:
  We starten met de Verbroken Verbinding Massage (op je voeten). Daarna hebben we een gesprek over wat je hebt ervaren en wat ik heb ontdekt en onderzoeken we samen hoe jouw geboorteverhaal eruit ziet. We ontdekken de geboortepatronen, zodat jij je gedrag begrijpt. Een sessie met veel inzichten, gedurende 2 uur (met uitloop naar 3 uur).
  Ik ondersteun je extra met bloesemremedies op maat die je ook mee naar huis krijgt om in te nemen.

  Voorbeeld Sessie 2:
  Nu we het geboorteverhaal van conceptie tot en met de geboorte in kaart hebben gebracht en de geboortepatronen helder zijn. Ben je een hele grote stap naar verandering.
  Tijdens deze sessie gaan we naar de behoeften kijken die achter je patronen zitten. Dan kun je wanneer je dit wenst door middel van zelfliefde jouw gedrag laten veranderen. We gaan deze keer ook met behulp van geleide meditatie naar de Akasha kronieken (de bibliotheek van je ziel) of doen een meditatie, zodat je heling en helende inzichten krijgt. Deze sessie duurt 2 uur.

  Voorbeeld Sessie 3:
  Deze sessie is om te kijken of je nog vragen hebt en of er nog zaken zijn waar je nog wat meer duidelijkheid over wilt hebben. Deze sessie volgen we wat jij op dat moment nodig hebt. Bij de één is dit een Inner Journey, bij de ander een opstelling en weer een ander wil het energiecentrum opgeschoond of het hartchakra gevuld met nieuwe zachte energie. Deze sessie duurt ongeveer 2 uur.

  Extra:
  Alle patronen en behoeften kun je nalezen in mijn online academy.

  Sessie woren voor jou op maat gemaakt.
  We maken onder andere gebruik van:

   

  • Tafelopstelling of Individuele opstelling in de ruimte
  • Verbroken Verbinding Massage (lees hier meer)
  • Meditatie of raadplegen van de Akasha kronieken
  • Ontspanning (visualisatie, voetenbad)
  • Coaching & Healing
  • Energetische massage
  • Geboortepatronen uitzoeken
  • Geboorte behoeften achterhalen
  • Affirmaties erbij zoeken
  • Bloesemremedies
  BiA Doula Training
  HypnoBirthing® Vereniging
  HypnoBirthing® Institute
  Platform Spruit
  Geboorte Event