Begeleiding tijdens de zwangerschap

Wil jij volledige ondersteuning tijdens je zwangerschap, maar wil je de bevalling graag zelfstandig doen? Goede zorg voor jou en je baby zou er altijd moeten zijn, vanaf het prille begin van je zwangerschap. Daarom bied ik volledige begeleiding tijdens de zwangerschap. Ik ben altijd bereikbaar voor al jouw vragen en twijfels, en begeleid je graag door de laatste loodjes. Wanneer je er even doorheen zit, sta ik voor je klaar met advies en ondersteuning.

Kleiner risico op complicaties

Meer energie tijdens je zwangerschap

Sneller herstel na de bevalling

Zwangerschapscursus of HypnoBirthing®

Wil jij goed voorbereid jouw bevalling tegemoet gaan en de regie behouden over je lichaam tijdens de zwangerschap en bevalling? Dan is deze zwangerschapscursus precies wat je nodig hebt! Je krijgt alle informatie en tools die je nodig hebt om een fijne bevalling te ervaren.

Cursus Baby Bewust Zwanger, de reis van de baby

Wil je je optimaal voorbereiden op een positieve zwangerschap, geboorte en kraamtijd? Ontdek onze unieke cursus waarin de behoeften van je baby centraal staan. Leer hoe je vanaf de conceptie een diepe verbinding met je kindje opbouwt. Ervaar praktische tips, ontspannings- en massageoefeningen, en krijg inzicht in hoe je eigen geboorteverhaal invloed heeft. Schrijf je hier in voor onze cursus (via het contactformulier op de website) en geef je baby de beste start!

Geboorteplan opstellen

Wil jij graag een uniek bevalplan opstellen? Als ervaren doula en geboortecoach help ik je graag hierbij. Met mijn ondersteuning kun je jouw bevalplan opstellen, zodat je goed voorbereid en met vertrouwen je bevalling tegemoet gaat. Een bevalplan is essentieel voor een rustige bevalling, waarin jij en je partner bewuste keuzes maken. Het is een persoonlijke lijst met al jouw wensen voor tijdens de bevalling en de uren daarna, en dient als leidraad om jouw bevalling zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Zwangerschapsmassage

Je bent misschien wel een van de belangrijkste dingen in je leven aan het doen: je laat op dit moment jouw baby groeien in jouw buik! Hoe bijzonder is dat?!

Echter, het is een feit dat de groei van jouw ongeboren baby veel van jouw energie kost. Daarnaast kan je lichamelijke ongemakken ervaren door je veranderende lichaam.

Juist op dit moment kan het zó fijn zijn om jezelf een moment van ontspanning te gunnen. Even niet alle ballen in de lucht houden en voor anderen zorgen maar juist loslaten. Een zwangerschapsmassage zorgt voor ontspanning, verlichting van jouw klachten en meer energie.

Zwangerschapsconsulten

Deze speciale consulten zijn er wanneer je tegen bijzondere of spannende momenten aanloopt. Denk aan:

  • 40 weken zwangerschap nadert (overtijd consult)
  • je vliezen zijn geopend en er zijn geen weeën – consult
  • je baby ligt in stuit (stuit consult)
  • ineens vragen, onzekerheden of angsten; neem gerust je partner mee

Ik gebruik speciale technieken om je te laten ontspannen en nodig je lijf uit om een veilige basis te creëren. Wanneer je het fijn vind, onderzoeken we samen je mogelijkheden.

Coaching & Healing

Heb je vragen, angsten of twijfels? Was je vorige bevalling intens, zwaar of traumatisch? Dan gaan we samen aan de slag, zodat jij met vertrouwen je volgende bevalling tegemoet kunt zien. Tijdens onze coachingsafspraken is er alle ruimte voor jouw vragen, angsten en twijfels. We werken samen aan het wegnemen van jouw zorgen, zodat je zo ontspannen mogelijk de bevalling in kunt gaan.

Telefonisch consult

Soms heb je gewoon even een luisterend oor nodig en iemand die meedenkt over wat jij wilt. Zie jij het even niet meer zitten? Of wil je wat extra advies? Dan ben ik beschikbaar voor een telefonisch consult.

Ben je opzoek naar wat ik voor je kan betekenen tijdens de bevalling of juist tijdens de post-partum?
Kijk dan hier voor meer informatie over ondersteuning tijdens de bevalling en hier voor meer informatie over ondersteuning na de bevalling.