Verbinden met je jezelf  |  Je bevalling een plekje geven  |  Kraamtijd, kraamtranen en …

Licht op jezelf

Herken je dit?

Je bent pas bevallen en de bevalling was moeilijk of zelfs traumatisch. Je voelde je niet gehoord of gezien door je hulpverleners of zelfs je partner. Daardoor voelde jij je afgewezen op een moment dat je in je kwetsbaarst bent, je bevalling. Hoe ga je dit een plekje geven?

Je geniet van je baby in je armen, van het knuffelen en de liefde die je voor dit kleine mensje voelt. En toch mis jij je baby in je buik, je buik voelt zo leeg. Je mist het bewegen in je buik, het contact wat je met je baby had in de buik en de speciale tijd van het zwanger zijn. Het contact met je baby voelt nu anders, alsof die speciale band die je voelde is veranderd of zelfs verdwenen. Je mist de schopjes als reactie. Hoe zie of weet je nu of je baby jou begrijpt en belangrijker nog, hoe begrijp jij je baby? 

Na de bevalling hoor je toch een roze wolk te hebben? Het is normaal wanneer je die roze wolk niet ervaart, net zoals het normaal is wanneer je die wel ervaart. Waarschijnlijk weet je wel dat de kraamperiode bestaat uit het leren kennen van je baby. Weet je dat dit ook de week is van het opnieuw leren kennen van jezelf. Jij bent namelijk veranderd, je bent (opnieuw) mama geworden. Het kan dat jij ineens in huilen uitbarst, de beruchte kraamtranen. Maar het kan ook zo zijn dat jij je niet jezelf voelt, niet zo zeker van jezelf, kwetsbaar, instabiel of je kunt zelfs last hebben van depressieve gevoelens.

De kraamweek is voorbij, je kraamhulp is weer naar huis en dan moet jouw ‘normale’ leven weer starten, toch? Het lijkt wel alsof je baby is begonnen met huilen, krampjes krijgen en niet slapen toen de kraamhulp de achterdeur achter zich dichttrok. Daarbij voel jij je nog helemaal niet zo fit als voor de bevalling en ben je blij dat het je lukt om je te douchen en aan te kleden voordat het middag is.

De relatie met je partner is veranderd. Niet zo gek wanneer jij je bedenkt dat jullie nu (opnieuw) mama en papa zijn geworden. Er is een nieuwe dimensie bij gekomen. Dit is emotioneel best wel veel om een plekje te geven, als is het meestal een hele mooie uitdaging. Toch zijn er ook zaken als seksualiteit, je lijf, je borsten, die door de zwangerschap en de bevallling anders voelen en waardoor jij je onzeker voelt. Wanner je borstvoeding geeft komt er ook nog de dimensie bij dat je borsten nu functioneel gebruikt worden.

Hoe zou het voor je zijn

wanneer jij je kwetsbaarheid en onzekerheid kunt omarmen? Wanneer jij ook de kracht in jezelf kunt voelen en jij je weer jezelf voelt? Dat jij je bevalling, hoe overweldigend die ook was, een plekje kunt geven en je niet meer met pijn en afschuw aan je bevalling denkt. Hoe zou het voor je zijn als jij volop kunt genieten van je baby in je armen zonder dat de lege buik steeds om aandacht vraagt? Dat je contact kunt maken met je baby, net zoals in de buik en de band tussen jullie sterk en krachtig voelt. Dat jij de verbinding met jezelf weer voelt en jij je langzaam weer steeds meer jezelf voelt. Jezelf met een baby. En dat de relatie tussen jou en je partner wordt versterkt in plaats van op los zand lijkt te zijn gebouwd.

  Dit is mogelijk

  Jij het VIP traject Licht op jezelf volgt.
  Dit traject bestaat uit 6 individuele sessies van 1,5 uur.
  Dit kan online of bij mij in de praktijk.

   

  Aan het einde van het traject ga jij naar huis met

  • Je hebt je bevalling een plekje kunnen geven, waardoor je met een neutraal of zelfs een fijn gevoel op je bevalling terug kunt kijken
  • Je voelt je verbonden met je innerlijk, je Inner Being waardoor jij je steeds meer jezelf voelt en ook echt kunt genieten
  • De band tussen jou en je baby is enorm gegroeid, je begrijpt wat de ervangen van de zwangerschap en de geboorte voor je baby hebben betekend waardoor jij geen handleiding meer nodig hebt
  • De relatie met je partner heeft een nieuwe dimensie gekregen. Je weet wat je wilt en hoe jij je partner kunt vragen om hulp.

  Investering

  De waarde is €997,-
  Tijdelijk is je investering €599,-

  Het is mogelijk om dit bedrag in 3 gelijke bedragen van € 225,- te voldoen

  Wat krijg je allemaal?

  • 6 afspraken in mijn praktijk of online (de eerste 40 dagen na de bevalling adviseer ik om de afspraak online te doen)
  • Tijdens de afspraken kijken we naar je bevalling om te helen wat geheeld mag worden. Ook kijken we naar het geboorteverhaal van je baby zodat jij je baby beter begrijpt en hem of haar kunt ondersteunen
  • De afspraken worden ondersteunt met geleide meditaties, oefeningen en heel veel informatie die je kunt nalezen of in een video kunt nakijken
  • Om de verbinding met jezelf te herstellen krijg je een speciale massage (aan je voeten) en je krijgt een flesje magische bloesemremedie-mix op maat ter ondersteuning

   Succesverhalen 

   Wat een bijzonder reis mocht ik met Bianca maken. Ik mocht belangrijke onderwerpen aankijken en door het helen ervan kon ik zo ook loslaten. Wat een vrijheid. Zo fijn dat ik al die last van mijn schouders kwijt ben, zelfs last waarvan ik geen weet had. En alles mocht er zijn, niet alles hoefde te worden opgelost, ook niet voor mijn baby.
   Het contact met mijn baby is zoveel hechter geworden, ik kan ons kleintje nu echt aanvoelen, alsof ik weet wat ons kleintje wil zeggen.

   Bianca is een rustige en ervaren vrouw met veel kennis en humor. Ik kon mijn emoties laten gaan zonder dat het heel zwaar werd.
   Ik ben heel blij dat ik dit speciale traject heb gevolgd en raad hem iedere zwangere aan.

   Jannie

   Na een heftige bevalling midden in de Coronatijd heb ik Bianca benaderd voor ondersteuning.
   Ze bood me een traject op maat aan en dat was zó fijn!
   Van draagdoekknopen tot de energetische verbinding met mijn dochter herontdekken. Bianca stond ons met raad en daad bij. Zij bood ons een holistische kijk op de bevalling, de kraamtijd en het moederschap en speelde in op alle behoeften, zowel die van mij als van mijn dochter Muna.
   En zo moeder, zo dochter; de spanning in ons lijf is verdwenen en we staan relaxtr en opener in contact met onszelf, elkaar en de wereld om ons heen. Mijn kraamtijd en mijn leven als moeder hebben door de liefdevolle begeleiding van Bianca een mooie start gemaakt.
   Lieve Bianca, namens Muna, Koos en ik, dank je wel! ❤

   Aca

   “Ik voelde me alleen, niet begrepen. Ik had geen roze wolk, maar was ook niet depressief, het leek alsof ik tussen het wal en het schip zat. Dit traject was zo verhelderend, zo helend of zoals Bianca zegt magisch. En dat klopt ook wel, want ik heb zelfs een glimp van die roze wolk gezien. Ik voel me weer mezelf en het contact met mijn dochter is zo veel dieper, hechter geworden”

   Karin

   Veelgestelde vragen

   Wat is het verschil tussen live en online?

   Live is bij mij in de praktijk
   Online is thuis in je eigen omgeving, we videobellen dan via Zoom

   Het voordeel van online is, dat jij niet hoeft te wennen aan een andere omgeving en niet hoeft te reizen. Ik merk dat mijn klanten daardoor sneller ontspannen.
   Het voordeel van live is, dat ik je kan masseren (een speciale geboorte-massage) of dat we makkelijker kunnen werken met opstellingen.

   Het resultaat is hetzelfde, dus je mag echt kiezen waar jij je het beste bij voelt. Een combinatie van online en live kan ook

   Is dit traject voor mezelf én mijn baby?

   Dit traject is vooral voor jou.
   We gaan echt diepgaand kijken naar de verbinding met jezelf. We gaan daarvoor naar je bevalling kijken en hier helen wat er geheeld mag worden. Daarbij wil ik niet alleen

   We kijken ook naar het verhaal van je baby. Toch zul je merken dat er te weinig tijd is om diepgaand naar het verhaal van je baby te kijken. Wil je dit? Dan raad ik het traject Licht op je baby aan.