Avond  |  Live online  |  Gratis

Masterclass
Liefdevol en krachtig bevallen

Herken je dit?

Jullie krijgen een baby, gefeliciteerd. 💜
Naarmate de zwangerschap vordert en je baby in je buik groeit, groeit ook het innerlijk licht van je baby. Hoe meer van dit licht je baby mee kan nemen naar de start van zijn of haar leven hoe fijner dit voor je baby is. En ook voor jou, want het huilen zal minder zijn, het slapen beter en jij begrijpt je baby meer. Maar om je baby hiermeer te helpen, mag jij je verbinden met je innerlijk licht (je Inner Being) zodat jij écht jezelf kunt zijn en voor (de wensen van) jezelf en je baby kunt opkomen.

Op TV heb je al wat bevallingen gezien in een film of serie. En eigenlijk zie je altijd hetzelfde, de vrouw heeft heel veel pijn en schreeuwt het ziekenhuis bij elkaar. Als jij denkt aan die pijnlijke weeën die jij moet opvangen weet je niet of jouw dat wel gaat lukken…

Nu je zwanger bent zie je allemaal baby’s om je heen. En wanneer je naar die kleine vingertjes, de zachte haartjes en dat kleine neusje kijkt wordt je helemaal warm van binnen. Binnenkort heb jij ook zo’n baby in je armen. En dan opeens schiet je in de angst. Dat hoofdje lijkt nu wel klein, maar wanneer je denkt aan je bevalling en dat zo’n hoofd er bij jouw uit moet… Je weet wel dat het past, maar hoe zit het dan met uitscheuren

Je hebt van de mensen om je heen, zoals je moeder, je zus, je buurvrouw en je collega, verhalen gehoord waarbij ze het graag anders haden gezien. Die onverwacht naar het ziekenhuis moesten, niet in het klaargezette bevalbad mochten, ingeknipt werden, geen pijnstilling kregen, en nu het gevoel hebben dat het anders had gekund. Ze voelen spijt of een gevoel van falen. Jij bent bang dat dit jou ook overkomt.

Je twijfelt of je in het ziekenhuis, thuis of poliklinisch wilt bevallen. Wat is veiliger en wat als je kiest voor het één doe je dan je baby niet tekort? Of als je kiest voor het ander krijg je dan geen spijt achteraf?

Hoe zou het voor je zijn

wanneer jij niet bang bent voor de bevalling? Wanneer jij er op kan vertrouwen dat je lijf weet wat het moet doen en ervoor gemaakt is je baby te baren? Dat je weet hoe je de weeën kunt opvangen? Dat er naar je geluisterd wordt? En dat je vanuit rust en vertrouwen gaat bevallen op een plek die je uitkiest vanuit je gevoel en vanuit je inner being. Hoe zou het voor je zijn waneer je een bevalling krijgt waar je met een goed gevoel op kunt terug kijken en de bevalling als team met je baby samen kunt ervaren?

  Dit is mogelijk

  Tijdens deze gratis avond geef ik je waardevolle tips om dit te bereiken.
  Helemaal gratis.
  Deze avond verzorg ik online en er zijn maar een beperkt aantal plekken.
  Dus twijfel niet langer en geef je op!

   

  Alle informatie op een rijtje

  Datum:            woensdag 3 mei
  Tijdstip:           19:30 – 21:00 uur
  Waar:              Ik kom via het scherm bij je thuis
  Investering:      Gratis!

   

  Je bevalling begint tijdens de zwangerschap.
  Nu oefenen en je voorbereiden geeft een bevalling waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken!

  Succesverhalen 

  Wat een fijne masterclass, bedankt! Ik vond het erg fijn om te ervaren hoe jij een oefening doet. Mijn grootste inzicht is over de geboortepsychologie, dat hoe mijn moeder is bevallen invloed heeft op mij.

  Yvonne

  Mijn grootste inzicht is dat je via je moeder veel meeneemt, kan meenemen, naar je eigen bevalling. Het heeft me een stukje bewustwording gegeven, waardoor ik er nu bewust mee bezig kan. En heel fijn dat je de vragen die opkomen beantwoord. 

  Amber

  Jij weet waar je het over hebt en je brengt het zonder vakjargon. Heel fijn om naar je te luisteren omdat je het zo concreet maakt en je het boeiend vertelt. Ik heb genoten van je verhaal. Mijn grootste inzicht is de invloed van deze korte periode op het leven. En wat je zegt er is geen goed of fout, dat is zo belangrijk!

  Succesverhalen 

  Wat een goede masterclass. Je bent heel ontwapenend en je presenteerde met voelbare liefde. Het gaf me een mooie inkijk in hoe je de bevalling kunt voorbereiden.

  Berryl

  Dat je de patronen een heel leven met je meeneemt, dat is toch bijzonder. Jouw verhaal was herkenbaar en daardoor hier en daar pijnlijk confronterd. Dank je wel voor het delen.

  Mirjam

  Wat geef je veel informatie. Ik heb met open mond geluisterd en het verhaal moet nog landen. IK vond het heel bijzonder te horen dat er een samenhang is tussen de geboorte en hoe je in het leven staat.
  Je vertelt het leuk en spontaan en ik kon het goed volgen, ook al was het nieuw voor mij.

  Yv