Verbroken Verbinding Massage

Verbinding is essentieel voor ieder mens.

Zonder verbinding kunnen we niet leven en dit begint al in de baarmoeder met onze navelstreng. Onze eerste verbinding.
De hele periode dat we ronddobberen in de baarmoeder én de geboorte zijn cruciaal in relatie tot verbinden. Door allerlei omstandigheden kan deze verbinding beschadigen en dat leidt vaak tot een bepaald gedrag.

WIL JIJ DIT OOK…?

R

Contact met je innerlijk

R

Krachtig in het leven staan

R

Een mooie basis meegeven voor je (toekomstige) baby in de buik, omdat je patronen bij jezelf hebt losgelaten

R

Een verdieping of versterking van de hechting tussen jou en je kindje

R

Je baby of kind zijn geboorte-ervaring laten verwerken

De eerste 1000 dagen!

De start van je leven is essentieel en laat een diepe imprint achter in je lijf, in je celgeheugen. Bruce Lipton, celbioloog, heeft ontdekt dat onze cellen een cellulair geheugen hebben en dat de ervaringen die we in deze 1000 dagen opdoen worden opgeslagen. Ook al hebben we deze ervaringen niet opgeslagen in onze hersenen, zodat we dit herinneren. Ons onderbewustzijn, ons lichaam, weet dit nog wel en zal hierdoor op een bepaalde manier op situaties reageren. Als een blauwdruk die zich blijft herhalen.

De meesten van ons zijn geboren met allerlei invloeden die ons gedrag bepalen. Bewustzijn van deze geboortepatronen zijn helend. Er vallen kwartjes en je gedrag verandert als vanzelf.

“Wat niet tot je komt als bewustzijn
komt op je pad als lot”

~ Anna Verwaal

De verbroken verbindingsmassage door Bianca is heel bijzonder. Magisch zelfs. De massage zelf is ontspannen, de rustige begeleiding van Bianca superfijn. Tijdens de behandeling voelde ik al van alles gebeuren, heel subtiel. Oude pijn wordt zachtjes aangeraakt en getransformeerd. Daarna voelde ik me een ander mens. Er was iets in me wakker geworden, wat heel lang had geslapen. Mijn geboorte was zwaar en daar had ik nog last van. Ook al had ik al van alles gedaan aan therapie en behandeling, dit raakt het net anders. Op een heel diepe laag. Zodat het echt kan helen. 

Iris Boonstra

moeder en spiritueel transformatie coach

Ik wist al een tijdje dat mijn langdurige en stressvolle geboorte veel impact op mij heeft gehad. Maar hoe laat je zo’n geboortetrauma los? Tijdens de Verbroken Verbindingmassage door Bianca voelde ik veel oude angst loskomen uit mijn lichaam, die er al sinds mijn geboorte zat. Sindsdien voel ik me veel rustiger en minder angstig. Ook is het alsof mijn levenslust en sprankeling groter zijn. Bianca’s begeleiding is heel rustig, invoelend en vakkundig. Wat een bijzondere ervaring… Zoals Bianca zei: we hebben nu de basis veranderd. En zo voelt het inderdaad.

Petra

Heel de verbinding

 

Geboorte is een magisch moment in je leven. We hebben het allemaal ervaren en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Een goede start geeft je een goede basis in het leven. Maar wat als je start minder soepel is verlopen? Wat betekent dat voor je ontwikkeling? Verbroken verbindingen die voor (tijdens de zwangerschap) en tijdens de geboorte worden opgedaan, kunnen een diepe imprint achterlaten. Dit leidt vaak tot een bepaald gedrag en belemmerende overtuigingen die ons in de weg staan om een gezonde relatie aan te gaan met onszelf en anderen. Met behulp van deze Verbroken Verbinding massage kunnen deze patronen zichtbaar worden en geheeld worden.

In ons lichaam is de herinnering aanwezig aan alles wat we tijdens en voor onze geboorte hebben meegemaakt. Gebeurtenissen van nu, kunnen daar aanraken en ons blokkeren. Deze oude energiepatronen kunnen oorzaak zijn van allerlei klachten en gedragspatronen.

Op de voeten ligt de zogenoemde pre- en perinatale lijn. Hier liggen de eerste ervaringen (geboortepatronen), die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. Patronen die in de prenatale fase zijn ontstaan blijven merkbaar in de rest van je leven. Als je die patronen vrijmaakt, is er ruimte voor verandering.

Heel veel van deze geboortepatronen hebben een negatief effect op de verbinding tussen moeder en kind, met jezelf en soms zelfs met het leven. Om deze verbinding volledig te herstellen zullen we de patronen moeten opheffen die hier aan ten grondslag liggen.

Door deze Verbroken Verbinding Massage breng ik de gehele prenatale en perinatale periode (de periode voor en tijdens de geboorte) in kaart door middel van een uitgebreide vragenlijst die je van te voren invult.

Met de Verbroken Verbinding Massage kan ik de blokkades/geboortepatronen opsporen en opheffen (op de reflexzones van de wervelkolom op de voeten) met allerlei verschillende massagetechnieken zodat ik deze bij jouw mag helen.
Door verschillende massage grepen toe te passen herstel ik de band tussen moeder en kind of de verbinding met jezelf of een ander persoon die door eventuele geboortepatronen zijn beschadigd of verbroken.

Tijdens de Verbroken Verbinding massage maken ik gebruik van essentiële olie en bloesemremedies.

 

Wanneer is de Verbroken Verbinding Massage fijn?

  • Voordat je zwanger wilt worden om de verbinding met jezelf te versterken en je bewust te worden van je patronen uit het familiesysteem
  • Wanneer je zwanger bent om de verbinding met jezelf en je buikbaby te versterken. Wanneer je zwanger bent komt er alleen naar boven wat voor dat moment belangrijk is
  • In de kraamperiode om te landen in je lijf en om de baby te laten landen in het lijfje
  • Wanneer je mama (of papa) bent en een moment voor jezelf wilt in combinatie met de verbinding in jezelf herstellen of versterken
  • En nog veel meer…

Twijfel je of deze massage vorm iets voor je is?
Of wil je hem combineren met een ontspanningsmassage?
Neem dan gerust contact met me op!

Verbroken Verbinding Massage

Hoe werkt het?

Een week voor de massage heb ik graag de ingevulde vragenlijst die je hebt gekregen terug.
Wanneer je bij me bent mag je plaatsnemen op mijn massagestoel.
Dan ga ik op je voet kijken en voelen hoe het geboorteverhaal is geweest, waar de blokkades zitten en laat ik deze als het ware oplossen.
De massage zelf duurt ongeveer 1 uur.

Wil je deze Verbroken Verbinding Massage voor je kindje, dan kan dit via jou als moeder. En in de kraamtijd kom ik naar je thuis!

Sessie 1:
We starten met de Verbroken Verbinding Massage (op je voeten). Daarna hebben we een gesprek over wat je hebt ervaren en wat ik heb ontdekt en onderzoeken we samen hoe jouw geboorteverhaal eruit ziet. We ontdekken de geboortepatronen, zodat jij je gedrag begrijpt. Een sessie met veel inzichten, gedurende 2 uur (met uitloop naar 3 uur).
Ik ondersteun je extra met bloesemremedies op maat die je ook mee naar huis krijgt om in te nemen.

Sessie 2:
Nu we het geboorteverhaal van conceptie tot en met de geboorte in kaart hebben gebracht en de geboortepatronen helder zijn. Ben je een hele grote stap naar verandering.
Tijdens deze sessie gaan we naar de behoeften kijken die achter je patronen zitten. Dan kun je wanneer je dit wenst door middel van zelfliefde jouw gedrag laten veranderen. We gaan deze keer ook met behulp van geleide meditatie naar de Akasha kronieken (de bibliotheek van je ziel), zodat je heling en helende inzichten krijgt. Deze sessie duurt 1,5 -2 uur.

Sessie 3:
Deze sessie is om te kijken of je nog vragen hebt en of er nog zaken zijn waar je nog wat meer duidelijkheid over wilt hebben. Deze sessie volgen we wat jij op dat moment nodig hebt. Bij de één is dit een Inner Journey, bij de ander een opstelling en weer een ander wil het energiecentrum opgeschoond of het hartchakra gevuld met nieuwe zachte energie. Deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Extra:
Alle patronen en behoeften kun je nalezen in mijn online academy.
Er is altijd mogelijkheid om een de laatste sessie te herhalen in individuele afspraken, bijvoorbeeld te boeken als een traject van 3 of 6 sessies.

Echt een heel bijzondere massage Bianca! Ben er nog steeds een beetje stil van ?

Carla

Resultaten van de Verbroken Verbinding Massage

=

Er verdwijnt een last van je schouders waarvan je niet besefte dat je die droeg

=

Je (pasgeboren) baby verandert in een gelukkige baby

=

Jij voelt je gehoord en gezien

=

De verbinding tussen jou en je baby, moeder of andere dierbare wordt geheeld

=

Je krijgt een krachtige verbinding met je innerlijk

=

Je basis veranderd, waardoor het ‘hoe jij in je leven staat’ veranderd

Verbroken Verbinding Massage

Niet onbelangrijk, wat is jouw inverstering?

€ 547,-

Dit is inclusief een flesje bloesemremedie-mix op maat, toegang tot de academy waar je patronen en behoeften worden uitgelegd.
In drie sessies (zo’n 8 uur) aan individuele begeleiding. Er zit 2-4 weken tussen elke sessie.
En tussendoor bereikbaar via whatsapp wanneer je vragen hebt.

Extra sessies bijboeken kan altijd.
Een sessie duurt ongeveer 2 uur inclusief bloesemremedies.
Tusssen de sessies zit ongeveer 3-4 weken tijd.

Traject van 3 sessies: € 525,-
Traject van 6 sessies: € 997,-

Gespreid betalen is altijd een mogelijkheid!

Ik was erg nieuwsgierig geworden door de positieve verhalen.
En ook wel naar die alleen geboren tweeling. Wat al eerder iemand tegen mij gezegd had. Ik had toen nog geen idee dat er zoveel dingen verklaard konden worden door het verhaal rondom je geboorte.
En ook met name de oplossing die de massage daarin brengt.

Tijdens de massage ervaarde ik ontspanning. Af en toe viel ik even in slaap, maar niet de hele sessie. Ik voelde verschillende sensaties tijdens de behandeling. Later verklaard door Bianca wat deze te betekenen hadden.

Door de sessie is er wel iets in mij geraakt. Ik voel me meer verbonden met mijn ouders en dat geeft meer vertrouwen. Ze leven allebei niet meer, maar die liefdevolle verbinding is er wel. In het weekend volgend op de massage gebeurde er van alles. Wellicht heeft de massage me daarin ook een duwtje in de juiste richting gegeven.
De bloesemremedies geven me een soort van anker voor het vertrouwen in mezelf.

Nicolette

Na 5 dagen ben ik er nog stil van! Mijn eerste ervaring met verbindingsmassage en een stukje spiritualiteit.
Wat je verteld over alleen al de innesteling. En daarna de uitleg hierover, klinkt precies als onze dochter en je kent haar niet eens. Dat lees je vanuit mijn voeten.

De Verbroken Verbinding Massage was ontspannen, maar er gebeurde van alles, ik werd zwaarder op de stoel, ik kreeg het warm en af en toe een tinteling in mijn buik.

Bianca, je bent een rustige vrouw en vanaf het eerste contact voelde het al vertrouwd!

 

Bianca, bedankt voor de inzichten!

Mariska

Kraamverzorgster en moeder

Over Mij

Tijdens deze massage komt alles samen.
Toen ik deze massagevorm leerde vielen voor mij alle puzzelstukjes op zijn plaats. Alle theorie die ik de laatste jaren heb opgedaan komt hier samen met mijn intuïtie.

Er onstaat magie.
Oude pijn verdwijnt, moeilijke levenslessen worden aangeraakt en verdwijnen. Soms nog weken na de massage.

Mijn passie is het geboorteverhaal van jou én je baby.
Wanneer jij je ‘pijn’ draagt geef je hem niet door aan je kindje. Met deze massage maken we hier een waardevolle start mee.

Daarnaast kan ik ook je baby via jou behandelen. Wanneer je in je kraamtijd zit kom ik hiervoor bij je thuis, zodat je gewoon op je bed kunt blijven zitten met je baby in je armen.

Je mag me altijd whatsappen voor meer informatie of plan een gratis hart-gesprek in!

Bianca Gerritsen, zwangerschapscoach babycoach