Gratis webinar over

HypnoBirthing®

Vrijdag 28 mei

20:00 uur

HypnoBirthing®

wat is het en wat zijn de voordelen?

Voor zwangeren en hun geboortepartner die:

  • zonder angst willen bevallen
  • vanuit ontspanning willen bevallen
  • samen een team willen vormen om jullie baby te verwelkomen
  • willen vertrouwen op de natuur, het lichaam en hun instinct

Je wilt een echt contact met je baby in de buik

Je kunt nu al verbinding en contact maken met je baby in de buik, je hoeft niet te wachten tot na de geboorte

Je wilt vanuit verbinding met jezelf, je partner en je baby de geboorte voorbereiden

Je kunt de geboorte als team samen voorbereiden. Met je partner én je baby

Je wilt een natuurlijke geboorte vanuit vertrouwen

Door informatie te krijgen over natuurlijk baren en medisch ingrijpen kun je zélf de beste keuze maken voor jou en je baby

Ik ben Bianca Gerritsen

Als verpleegkundige of moeder werd me nooit verteld dat de baby in de buik al een bewustzijn heeft en dat je samen met je baby je bevalling kunt voorbereiden.
Natuurlijk maakte ik wel contact en legde ik mijn hand op mijn buik, ik vertelde soms zelfs hele verhalen. Echter nooit over mijn angst of over de geboorte zelf.

Inmiddels vertel ik iedereen die het wil horen graag hoe jij met je geboorteparnter én je baby samen een team kunnen vormen. Als team je baby verwelkomen in deze wereld en je baby daardoor een zachte landing gunnen. Dat is echt voor iedereen mogelijk.
Deze prachtige ervaring hangt niet af van de lokatie, of je pijnstilling wilt of van de medische ingreep. Het wel of niet gehoord en gezien worden, zelf mogen beslissen, de regie in eigen hand hebben zijn succes factoren voor deze prachtige ervaring.

Als expert in geboortepsychologie, geef ik begeleiding en coaching voor zwangeren en ben ik babycoach.

In dit gratis webinar over HypnoBirthing®, de officiële cursus van 5 bijeenkomsten van 2,5 uur, vertel ik je graag waarom voor mij dit de koninging onder de zwangerschapscursussen is.

Webinar De invloed van je geboorte op je huidige gedrag

Ik wil jou en je baby laten stralen

Doordat ik mijn geboorteverhaal ken en ik na 6 keer geboorte geven aan onze kinderen ook de geboorteverhalen van hen ken, heb ik ervaren hoe belangrijk het is om je goed voor te bereiden.

Door je goed voor te bereiden

Kom je in je kracht, je oerkracht

Krijgt jullie baby een zachte ontspannen landing

Kun je vanuit vertrouwen baren; vertrouwen in jezelf, je lichaam en de natuur

Kun je angsten en zorgen loslaten

 

Mijn missie is dat elke zwangere met haar geboortepartner en haar baby een team vormen.
Dat jullie samen vertrouwen op jezelf en de natuur. Dat jij je laat leiden door je instinct.
Wanneer jullie samen dit vertrouwen voelen en de liefde stroomt krijgen jullie zeker weten een prachtige geboorte-ervaring. Een ervaring die ik je van harte gun. Want terug kijken op een fijne en ontspannen geboorte is de fijnste start voor je baby en jezelf als pasgeboren mama. 
Dan zullen jullie stralen.

Dank je wel voor jouw vertrouwen.
Daardoor konden wij ook vertrouwen in onszelf. En met alle ontspannen oefeningen konden we diep ontspannen en dat is zo waardevol geweest in de zwangerschap en tijdens de baring.
We hebben onze wensen goed door gesproken, samen en met onze verloskundige. Dit gaf samen met jouw informatie de rust om steeds meer in mijn bubbel te gaan.

Wij raden iedereen aan om de cursus HypnoBirthing® bij Bianca te volgen, want Bianca is rustig, geeft vertrouwen en komt ontspannen over. Er zijn geen taboes en er is alle ruimte om onderwerpen te bespreken.

Mariët

Waarom dit webinar?

Babymassage kraamtijd

Ik heb 6 keer geboorte gegeven. Alle keren anders, waardoor ik ook allerlei medische ingrepen heb meegemaakt, van een vacuümpomp, een inleiding en een keizersnede tot het zelf mogen doen en zelf onze baby aanpakken tijdens de baring.

Ik gun iedereen dat zij gehoord worden. Het niet gehoord en gezien worden of zelfs boze zorgverleners tegenover je hebben staan omdat ik iets anders wilde dan (toen) gebruikelijk was is iets wat me zelfs nu nog boos kan maken.

Terugkijken op een ontspannen zwangerschap en baring waar de liefde voelbaar is en jij op jezelf kunt vertrouwen is een prachtig cadeau voor jezelf én je baby. Dit is de meest ontspannen en zachte landing voor je baby.

Alle praktische informatie op een rij

Webinar

Datum: vrijdag 28 mei

Tijden: van 20:00 uur tot 21:30 uur

Locatie: Thuis in je eigen omgeving, achter je pc, tablet of telefoon

Jouw investering: gratis
Zorg voor een kopje thee of koffie met iets lekkers, een deken, en evt. pen en papier

Jouw opbrengst: Informatie over HypnoBirthing® en de voordelen van deze cursus. Darnaast vertel ik je ook graag over de mogelijkheden van coaching en begeleiding na de cursus. Je bent zo welkom.