google-site-verification=ajfRBX_1YMdbaek2YuVNLekS340Ztj-KleD_cLtOM48

Gezin

Wanneer het niet lekker loopt met jezelf, je baby of je kind dan is vaak het hele gezin uit balans.
Graag help ik jullie weer de rust te vinden en weer de blijheid te voelen, diep van binnen.

Baby

Een baby is kwetsbaar en gevoelig voor de omgeving, dit begint al in de buik.
Wanneer er dingen gebeuren in de omgeving zal de baby hierop reageren. Dit kan bijvoorbeeld door te huilen of niet te slapen.
Ik zie al snel de oorzaak van het huilen, het niet-slapen, het niet lekker in zijn vel zitten of de lichamelijke uitdagingen zoals eczeem of reflux.

Ik kan je baby helpen!
Ik voel of zie waar de oorzaak van het probleem zit door me af te stemmen op je baby. 
Door bewustwording (weten wat er aan de hand is) komt er ruimte voor een oplossing. Deze vinden we samen. Ik zie mogelijkheden waar je nog niet aan hebt gedacht. Tevens geef ik healingen en gebruik ik bloesemremedies voor een blijvend resultaat.

Je hoeft het niet alleen te doen! Ik ben er voor je.

Ook voor papa en mama!

Ik merk dat wanneer je baby of je kind problemen heeft dat jij als ouder ze ook vaak voelt.
De ene ouder voelt zich machteloos, de ander overbezorgd en weer een ander gaat werken. Jij als ouder bent belangrijk voor mij!

Ik geef je graag kennis hoe hier mee om te gaan, zodat het draaglijker wordt.

Denk aan de roze wolk niet gezien hebben, een moeilijke of hele snelle bevalling te hebben gehad.
Of tijdens de zwangerschap zijn er dingen voorgevallen die toch wel impact hebben of hebben gehad. Denk aan verhuizen, trouwen, een sterfte, je baan verliezen, je ineens verdrietig of angstig voelen, je instabiel voelen.

Jij als mama bent goud waard!
Jij als papa bent goud waard!

A child grows daily more in the body of its mother than when it is outside the body.

~ Leonardo da Vinci

Over mij

Ik ben Bianca Gerritsen.
Ik ben getrouwd en moeder van zes prachtige en zeer verschillende kinderen. 

Ik werk sinds 2008 met baby’s en en hun ouders.

Ik weet wat het is als je baby vaker wakker is dan slaapt, hoe het voelt als iedereen wel een advies heeft over je baby.
Adviezen die je gaat uitproberen al weet je diep van binnen dat het niet de juiste oplossing is. Ik voelde me hulpeloos en ik had het gevoel als moeder te falen, want ze was nog maar een baby. In dit geval was het zelfs onze tweede, dus moest ik toch wel weten wat ze vertelde, wat ze wilde en waarom ze huilde?

Inmiddels heb ik allerlei opleidingen en cursussen gevolgd, en heb ik geleerd wat jouw baby wil ‘vertellen’. Ik weet wat je baby meemaakt tijdens de reis van conceptie naar geboorte en waar de kritische momenten zitten. Graag stem ik mijn helende energie af op je baby of op jou om te kijken wat ik kan betekenen. Daarnaast werk ik met mijn magische bloesemremedies die altijd precies weten wat er mag gebeuren om échte verandering te creëren.

Bij mijn dochter had haar huilen een direct verband met haar geboorte, alleen kwam ik daar pas achter toen ze al in de bovenbouw van de basisschool zat. Jij mag me nu bellen!

Het gaat goed. Ik ben een stuk rustiger en kan naar mijn idee ook veel meer aan.

Iris Frencken

Moeder

Wat ik gemerkt heb is dat mij energie niveau is gestegen. Op de een of andere manier ben ik bewust van mijn bezit (gezin, liefde, vrienden, vrijheid, maar ook materiele dingen, zoals huis, tuin, werk en de zaak), wat mij erg gelukkig maakt.
Feit is dat het goed met me gaat. Dat is misschien wel al voldoende resultaat.
Nog 1 bijkomend dingetje: het lukt met zelfs om goed voor mezelf te zorgen en de eerste kilootjes zijn er al af 🙂 Vaak als ik moe en rusteloos ben (medelijden met mezelf) ga ik eten…..

Loes Verdellen

Moeder en Webdesigner

Op het moment dat wij bij jouw kwamen hadden we ook een afspraak bij de kinderarts. In ons verhaal was de combinatie reguliere en alternatieve geneeswijze optimaal.
Het fijne vond ik de rust die je uitstraalde en de tijd die je nam voor mij. Op het moment dat ik bij jou kwam was ik de wanhoop nabij en jij creëerde rust.

Lea

Moeder

Toen Wietske net geboren was huilde zij erg veel en was zij erg gespannen. Via een vriend hoorde ik dat jij hier iets voor mij in kon betekenen. Ik ben er open in gestapt omdat ik nog geen enkele ervaring had met bloesemtherapie. Wietske had tijdens het consult al steeds minder last van spanning. Het huilen werd minder, ze ging beter drinken. Het begrip dat mijn moederhart het bij het rechte eind had was voor mij ook iets wat veel los maakte.

Christel Heldens

Moeder en Pedagogisch medewerker

Maak een afspraak!

Wil je een afspraak met me maken, dan kan dat via het contactformulier, mail, telefoon of whatapp!

Contact

Eijkenhofweg 7
5814 AM te Veulen (Venray)

of 06 - 1246 3021

praktijk@bianca-gerritsen.nl