Hulp voor je kind | Aandacht voor jou | Direct naar de kern van het probleem

Licht op je kind

Herken je dit?

Je bent moeder en je kind lijkt wekelijks met zichzelf in de knoop te zitten. Hij (of zij, gebruik verder de hij-vorm om de tekst eenvoudiger te laten lezen)  is intens boos of intens verdrietig en eigenlijk begrijp je die intensheid niet. Je ziet echt wel dat je kind hier last van heeft, maar je weet niet zo goed hoe jij hem hier goed mee kan helpen

Je kind is een slechte slaper. Je hebt avonden dat je wel een uur boven bent om hem maar te laten slapen. En ga je te vroeg naar beneden, dan kun je weer van voren aan beginnen. Je weet dat hij je nodig heeft, maar je begrijpt niet waarom en hoe jij hem kunt helpen te gaan slapen zonder jou.

Je kind is zo bang voor zwemles. Het water ingaan is of was spannend, maar dan door dat gat zwemmen. Het lijkt wel of er paniek in de ogen van je kind komt, waardoor je hart samenknijpt. De zwemjuf is aardig, maar ook haar lukt het niet om de angst weg te krijgen bij je kind. Je vraagt je af of het een gebrek aan zelfvertrouwen is, maar in andere gebieden heeft hij daar geen last van. Je zou zo graag je kind hierin helpen.

Je kind heeft 1 vriendje (of vriendinnetje) waar hij altijd mee wil afspreken. De leerkracht op school vind dit een probleem worden, want ook op school speelt je kind maar met dat ene vriendje. Wanneer je het er met je kind over hebt, wordt hij of zij boos of verdrietig. Je kind wil niet met iemand anders spelen. Je voelt dat hier iets achter zit, een pijn? Een verdriet? Maar je weet niet hoe jij je kind hierin kunt helpen.

Je kind heeft altijd gezien welke auto’s er voor het raam voorbij rijden, gezien dat de meesjes de pinda’s aanpikken, gemerkt dat er kinderen met elkaar aan het praten zijn en zelfs gevoeld wat de sfeer in de klas is. Hij is alert op zijn omgeving. Daardoor hoort hij regelmatig niet goed wat de leerkracht heeft uitgelegd of komt de uitleg gewoon niet goed binnen. Hier zou jij je kind graag mee helpen.

Hoe zou het voor je zijn

wanneer het gedrag van je kind logisch voor jou zou zijn. Wanneer jij begrijpt waarom hij dit gedrag laat zien én daardoor precies weet wat je kunt doen om hem te helpen.
Dat je weet wat je kunt doen wanneer je kind die intense emoties laat zien. Je kind zo kunt helpen met inslapen dat hij jou niet meer nodig heeft. De angst tijdens zwemles niet meer heeft en vertrouwen krijgt in zichzelf in het water. Dat hij vanuit zichzelf op zoek gaat naar andere vriendjes en dit leuk vindt. Dat hij zich zo veilig en beschermd voelt in de klas dat hij niet zo alert hoeft te zijn op zijn omgeving, maar de rust voelt om echt naar de leerkracht te luisteren.

Dit is mogelijk als

Jij het traject Licht op je kind volgt.
Dit traject bestaat uit 3 individuele sessies van 1,5 uur met jou. (Je kind hoeft hier niet bij te zijn).
Dit kan online of bij mij in de praktijk.

 

Je krijgt er een online leeromgeving bij, waarin je veel informatie kunt nalezen.
Daarnaast krijg je bloesemremedie-mix op maat voor je kind erbij om de transformatie makkelijker te maken.

 

Aan het einde van het traject ga jij naar huis met

  • Concrete handvatten hoe jij je kind het beste kunt begeleiden met zijn intense emoties
  • Begrip en kennis wat de oorzaak is van het moeilijk slapen en je kunt je kind hierbij helpen naar zelfstandig (weer) in slaap komen
  • Je weet waarom je kind bang is voor de zwemles en je kunt hem hierin ondersteunen. Je kind heeft samen met jou zijn angst aangekeken en los gelaten, zodat zijn vertrouwen kan groeien.
  • Je begrijpt waarom je kind het liefste één vriendje heeft en kunt dit ook uitleggen aan zijn leerkracht. Samen kunnen jullie je kind begeleiden naar meer vriendjes, in het tempo van je kind.
  • Kennis over het brein van je kind en waarom hij zo alert is op zijn omgeving. Door de concrete handvatten kun jij je kind begeleiden naar een ontspannen brein. En je kunt dit uitleggen aan de leerkracht.

Niet onbelangrijk, wat is jou investering

€547,-

Termijn betaling is mogelijk

Succesverhalen

Onze dochter van 7 jaar had moeite met gaan slapen. Elke avond moest ik boven blijven totdat ze sliep en wanneer ik te vroeg naar beneden ging, kon ik weer van voren aan beginnen.
Ik vond het zwaar, want ik had mijn rust nodig om bij te komen van de dag en dat ging zo niet.
Nadat ik samen met jou het verhaal van onze dochter had uitgeplozen en ik begreep wat er met onze dochter aan de hand was, kon ik al met andere ogen kijken. Toen jij vertelde dat ik dit verhaal met onze dochter moest delen, was ik wat sceptisch. Echter was het resultaat overdonderend, ik kon het niet meteen geloven. Maar na een hevige huilbui en de woorden ‘ik ben nu zo opgelucht, dank je wel mama’ kon onze dochter ‘gewoon’ gaan slapen. Zonder mij. 

Rian

moeder

Ik vind je aanpak / stijl prettig. Kyano voelt zich goed bij jou, heeft vertrouwen in je, je luisterde en bent altijd leuk met Kyano! Je verwacht niet te veel van hem, je laat het aan hem over wat hij kwijt wilt.

Joanita

moeder

Onze zoon van 7 jaar is geadopteerd en het verhaal van de periode dat hij in de baarmoeder van zijn biologische moeder ronddobberde en van zijn geboorte weten we helemaal niets. Ook van zijn eerste levensjaar weten we weinig.
We willen hem graag beter bijstaan en hem helpen waar we kunnen. Emotioneel worstelt hij, vooral op school. 

Door de Helende Massage via mijn voeten heb je contact gehad met onze zoon. Hier was ik wat sceptisch over. Jij vertelde dat ik zijn moeder ben en dat die connectie tussen mij en onze zoon ook aanwezig is en dat bleek ook zo te zijn. Jij hebt ons zoveel over die periode kunnen vertellen.
Er is ons zoveel meer duidelijk geworden hoe onze lieve zoon in elkaar zit en hoe het komt dat hij op deze manier reageert.
Zo bijzonder.
Dank je wel lieve Bianca, ook een knuffel van onze zoon.

Floor

moeder

Is dit traject met mijn kind?

Nee, ik ga me afstemmen op jouw kind aan de hand van een foto van je kind en jouw connectie met je kind. Dat is echt voldoende om jou te kunnen vertellen wat er aan de hand is met je kind.
Ik ga jou uitleggen welke patronen je kind steeds maar weer herleeft en ga je concrete handvatten geven hoe je hier mee kunt omgaan.

Wanneer het wenselijk is dat je kind meekomt, geef ik dat aan en zal dat alleen de laatste afspraak zijn.
Ter ondersteuning krijg je druppels bloesemremiedie-mix op maat mee.

Wil je nu alvast meer lezen over bloesemremedies?
Klik dan hier

Hoe zien de afspraken eruit?

De kennismaking of gratis hart-gesprek is gratis (via zoom of live)
Daarin maken we kennis, leg ik uit wat ik voor je kan betekenen en luister ik naar je verhaal.

Wil je mijn hulp? Dan krijg je een uitgebreide vragenlijst die je thuis mag invullen en naar me mag mailen

Eerste afspraak
Ik ga met afstemming (foto) jou voeten masseren met de Verbroken Verbinding Massage zodat ik een gevoel krijg bij het geboorteverhaal (de ervaringen die je kind heeft opgeslagen in zijn lijf vanaf de conceptie tot en met de geboorte) van je kind.
Aan de hand van vragen en jou verhaal gaan we alle patronen die je kind in zijn lijf heeft opgeslagen na. Ik leg uit hoe dit bij je kind zou kunnen werken, zodat je de patronen ook leert begrijpen.
Je krijgt een flesje bloesemremedies mee, zodat je kind wat extra hulp krijgt.
In de online academy kun je alle patronen nog eens rustig nalezen.

Tweede afspraak
Je komt met je vragen.
En we gaan wat dieper naar de patronen van je kind kijken. Welke behoeften zitten hier aan vast en zijn niet (compleet) vervuld? Hoe kunnen we deze behoeften vervullen? Hier maken we een plan voor en je krijgt tips mee hoe je de hechting kunt verstevigen.
Eventueel krijgt je kind een nieuw flesje bloesemremedies.
Wanneer er tijd is gaan we ook in op jou verhaal en de patronen die in jullie gezin zitten.

Derde afspraak
We evalueren hoe het plan uitpakt en wat er in het gedrag is veranderd of verdwenen, hoe jij nu tegen alles aankijkt in tegenstelling tot de kennismaking.
Soms is het fijn wanneer je kind deze afspraak meekomt om het verhaal uit te spelen of uit te tekenen/kleuren. Dan is je kind van harte welkom. Soms is het voor je kind fijner om dit thuis te doen.
Deze afspraak is er ook tijd voor jou als persoon, hoe gaat het met jou?

Hoe lang duurt een afspraak?

Een gratis hart-gesprek of kennismaking duurt ongeveer 30 tot 45 minuten

De eerste afspraak is 2,5 tot 3 uur en alle andere afspraken mag je rekening houden met 2 uur

Wat is het verschil tussen live en online?

Live is bij mij in de praktijk
Online is thuis in je eigen omgeving, we videobellen dan via Zoom

Het voordeel van online is, dat jij niet hoeft te wennen aan een andere omgeving en niet hoeft te reizen. Ik merk dat mijn klanten daardoor sneller ontspannen.
Het voordeel van live is, dat ik je kan masseren (de Verbroken Verbinding Massage) of dat we makkelijker kunnen werken met opstellingen.

Het resultaat is hetzelfde, dus je mag echt kiezen waar jij je het beste bij voelt. Een combinatie van online en live kan ook

Bianca Gerritsen

Fijn dat je er bent!

Ik ben superblij dat jij dit leest!
Want dat betekent dat je op zoek bent naar een betere of andere oplossing. Dat je inzichten wil en je kind wilt begrijpen om hem beter te helpen.

Dat is hoe ik mijn reis begon.
Ik vond in mijn omgeving geen goede antwoorden, ik wist dat er een reden moest zijn dat onze dochter hele nachten huilde. Dat onze zoon met paniek in zijn ogen naar zwemles ging en dat onze andere zoon zo driftig is en zo uit het niets (lijkt het wel) te ontploffen.

Door de zoektocht voor mijn kinderen kwam ik mijn verhaal tegen. En dit verhaal begin al bij de conceptie. En ook al kon ik het niet meer aan mijn moeder vragen (zij is in 2009 overleden) kon ik mijn hele verhaal in kaart brengen. En weet ik hoeveel impact deze korte periode van in de baarmoeder groeien en de geboorte zelf heeft op het leven van je kind. Ik begrijp nu hoe het voelt om na een miskraam in de baarmoeder terecht te komen en om niet alleen te beginnen in de baarmoeder. Ik merkte dat mijn geboorteverhaal een enorme impact had in mijn leven.
Dit kon ik vertalen voor onze kinderen, waardoor ik begreep waar ze vandaan komen en ze hierin echt kon begeleiden. En dat is precies wat onze (kristal)kinderen nodig hebben. Begrip en begeleiding.

Bianca Gerritsen