Licht op je bevalling

Herken je dit?

Je bent zwanger en je buik groeit. De bevalling komt steeds dichterbij, een dag die de mooiste van je leven moet zijn. En toch, met het groeien van je buik, kijk je er steeds minder naar uit om te bevallen. Integendeel, je voelt steeds vaker echt angst opkomen als je eraan denkt. Het lijkt wel alsof jij het contact met jezelf kwijt raakt, het contact met je Inner Being.

Uit alle verhalen en beelden op TV zoals schreeuwende vrouwen, bloed en vruchtwater tot tegen de muur, weet je één ding zeker, de bevalling is pijnlijk. Wanneer jij denkt aan die pijn bij de bevalling ben je bang dat je hier niet mee kunt omgaan, dat je die pijnlijke weeën niet kunt opvangen. Dat lukt jou nooit…

Vol vertedering kijk je naar de baby van je vriendin. Dat kleine neusje, die vingertjes, die zachte haartjes… en ineens voel je paniek. Dat hoofdje – het lijkt nu wel klein, maar wanneer je denkt aan je bevalling, lijkt het ineens wel een giga hoofdje wat jij moet baren. En hoewel je weet dat dat moet passen ben je echt bang dat je uitscheurt.

Je vriendinnen, collega’s, de buurvrouw… iedereen komt met bevallingsverhalen nu je zwanger bent. En er zijn er zó veel bij wie de bevalling heel anders liep dan ze hadden gewild. Die naar het ziekenhuis moesten terwijl ze thuis wilden bevallen, ingeknipt werden, verdoving kregen die ze niet wilden of geen pijnstilling als ze dat wél wilden, die niet in het klaargezette bevalbad mochten. En allemaal hebben ze nu enorme spijt en hebben ze het gevoel dat het anders had gekund. En jij bent bang dat dat jou ook overkomt, maar ja, je weet heel goed dat je op alles ja zal roepen als de artsen zeggen dat het veiliger is voor de baby.

Je twijfelt over de plek waar je gaat bevallen. In het ziekenhuis is alles bij de hand en thuis voelt zo thuis. Je wil er geen spijt van krijgen als je voor het ziekenhuis kiest of je kindje tekort doen als je thuis bevalt en er toch iets mis gaat.

Hoe zou het voor je zijn

wanneer jij niet bang bent voor je bevalling en er helemaal op kan vertrouwen dat jouw lijf ervoor gemaakt is om jouw baby te baren. Dat jij vertrouwt op die innerlijke stem, want diep van binnen weet jij wat je wil. Dat je precies weet hoe jij je weeën kunt opvangen, dat er naar je geluisterd wordt en jij vanuit rust en vertrouwen je keuze kunt maken waar je gaat bevallen. Dat jij het contact met je baby voelt waardoor jullie samen een team vormen om elkaar te helpen tijdens de bevalling. En hoe zou het voor je zijn dat jij je partner kunt aangeven wat hij voor je kan doen tijdens de bevalling, zodt jij in je ontspanning kan blijven of geholpen wordt terug te keren naar de ontspanning. Zodat jij een bevalling krijgt waar je met een goed gevoel op kan terugkijken zonder spijtgevoelens of gevoelens van gefaald te hebben.

  Dit is mogelijk

  Jij het VIP traject Licht op je bevalling volgt.
  Dit traject bestaat uit 6 individuele sessies van 1,5 uur.
  Dit kan online of bij mij in de praktijk.

   

  Aan het einde van het traject ga jij naar huis met

  • Je voelt je verbonden met je innerlijk, je innerlijke stem, je Inner Being waardoor jij je ontspannen en relaxed voelt en afrekend met je angst
  • Je weet hoe jij een fijne bevallings-bubbel kunt creëren, waardoor jij de droombevalling krijgt die je verdient
  • Je voelt je vol vertrouwen dat jij met je pijn kunt omgaan
  • Je voelt je sterk en stevig, waardoor keuzes maken nu fijn en kloppend voelen
  • Je hoeft tijdens je bevalling alleen maar aan de bevalling te denken omdat je alle scenario’s al hebt voorbereid waardoor de mensen om je heen weten wat jij wil in welke situatie. En je partner of een andere vertrouwd iemand is bij je die namens jou het woord kan doen.

  Investering

  De waarde is €997,-
  Tijdelijk is je investering €599,-

  Het is mogelijk om dit bedrag in 3 gelijke bedragen van € 225,- te voldoen

  Succesverhalen 

  “Het fijne vond ik de rust die je uitstraalde en de tijd die je nam voor mij. Op het moment dat ik bij jou kwam was ik de wanhoop nabij en jij creëerde rust.”

  Loes

  “Door de gesprekken met Bianca tijdens de zwangerschap, kon ik beter contact maken met onze baby, alsof we een team waren. De angst die ik had voor de bevalling nam af, omdat we een bevalplan maakte en ik vertrouwen kreeg in mijn eigen kracht. De geboorte was niet helemaal zoals gewenst, maar het was wel een bevalling waar ik met een goed gevoel naar terug kan kijken.”

  Petra

  Wat is het verschil tussen live en online?

  Live is bij mij in de praktijk
  Online is thuis in je eigen omgeving, we videobellen dan via Zoom

  Het voordeel van online is, dat jij niet hoeft te wennen aan een andere omgeving en niet hoeft te reizen. Ik merk dat mijn klanten daardoor sneller ontspannen.
  Het voordeel van live is, dat ik je kan masseren (een speciale geboorte-massage) of dat we makkelijker kunnen werken met opstellingen.

  Het resultaat is hetzelfde, dus je mag echt kiezen waar jij je het beste bij voelt. Een combinatie van online en live kan ook

  Is dit traject met partner?

  Het traject is individueel.
  Dat wil zeggen dat je partner er niet bij is.

  Wanneer jij je samen met je partner wilt voorbereiden, is de cursus HypnoBirthing® zeer geschikt.
  www.bianca-gerritsen.nl/hypnobirthing

  Hoe zien de bijeenkomsten eruit?

  We starten met jouw geboorteverhaal. Hoe jij geboren bent heeft invloed op je bevalling. Door hier naar te kijken wordt je innerlijke stem duidelijker. JE voelt duidelijker wat jij belangrijk vindt en wat het beste bij jou past.

  We gaan kijken naar de patronen die ontstaan zijn vanuit je ervaringen in de baarmoeder en je geboorte. Dit is een bijzonder proces, waarbij zoveel dingen in je leven duidelijk worden. Je leven, je gedrag wordt logisch op zoveel gebieden. Achter elk patroon zit een behoefte. Een behoefte die niet altijd is vervult, het kan zelfs een onbewuste behoefte zijn. Ik ga je helpen deze behoeften bij jezelf te herkennen en te vervullen.

  We werken met meditatie-reizen. Ik begeleid je met een visualisatie naar helende gebieden in je ziel, zodat jij je als herboren voelt.

  Je krijgt een speciale geboorte-massage. Dit is een massage aan je voeten waarmee ik stukken van je geboorteverhaal kan voelen zodat het beeld duidelijker wordt. Ook wanneer je zelf niets van je geboorteverhaal weet. Ik voel niet alleen wat er in jouw lijf is opgeslagen, ik zal met aandacht, liefde en energetisch deze stukken helen.

  Er is ook ruimte om praktisch aan het werk te gaan.
  We gaan naar behoefte kijken wat jij nodig hebt. Ademhalingstechnieken, ontspanningstechnieken, beperkende gedachten omvormen, uitleg over je hormonen tijdens de bevalling, hoe een geboorte eruit ziet, wat jij kan doen en wat je partner kan doen.

  Er zit een online gedeelte bij, waar je technieken of meditaties kunt terugvinden. Zodat je thuis op je gemak nog eens dingen kunt terugkijken. En met je partner kunt overleggen.

  Desgewenst kunnen we ook een bijeenkomst met je partner doen, om nog wat dingen door te spreken, vragen te beantwoorden en je partner te helpen hoe hij jou kan helpen ontspannen.