Je mind en de invloed op angst

 

Je mind is enorm en is van invloed op je angsten, je onzekerheden, je verlangens en je genot. Dus ook van enorme invloed op je bevalling en hoe je die gaat ervaren.
Je kunt hem ook in video bekijken op mijn youtube kanaal.

Ik houd ervan meer te leren over baren, over onze angsten en over hoe ik mezelf en jou als zwangere kan helpen.
De laatste dagen keek ik naar een documentaire op netflix en voor mij vielen er weer wat puzzelstukjes op de plaats. Natuurlijk heeft onze mind invloed op ons verlangen en dus op ons genot. Als ons hoofd vol zit met wat we nog moeten doen of over de nieuwe rol als moeder die we moeten invullen is ons verlangen verder weg dan ooit. Wanneer we een heerlijke middag hebben gewandeld, hand in hand hebben gelopen en we hebben niets van taken of onzekerheden in ons hoofd is de weg vrij naar verlangen en genot.

We weten allemaal dat onze mind ons in de weg kan zitten bij verlangen, genot en seks.
Dit werkt dus ook zo bij bevallen!

Het is niet zo 1 2 3 gedaan om onze mind uit te schakelen of te vertellen dat we niet bang hoeven te zijn. We hebben namelijk ons hele leven al beelden en programeringen gezien en gehoord over bevallen en hoe we ons als vrouw moeten gedragen.
Echter kunnen we onze mind herprogrameren!

We kunnen onze onzekerheden en angsten voeden. En je weet wat je aandacht geeft groeit, waardoor de angsten en onzekerheden zeker niet minder worden en waarschijnlijk zelfs steeds groter worden.
We kunnen ook een nieuw beeld maken. Een beeld waarin we ontspannen en vertrouwen hebben in onszelf en het baren. Want natuurlijk kunnen we als vrouw baren, de natuur is super slim en heeft zoveel gedaan om ons zo te maken dat wij dit kunnen.
Wat als jij gelooft dat jij dit kan, dat jij het vertrouwen voelt om te baren en dat je weet dat er een mogelijkheid is dat het plezierig is, vol liefde en genot. De baring mag namelijk net zo intiem zijn als toen we deze baby maakten.

Geloven en voelen dat dit positieve beeld waar kan zijn. Voelen hoe het zou voelen wanneer dit waar zou zijn. Dat is pure magie.
Daarnaast leer ik je natuurlijk fijne ademhalingstechnieken en ontspanningstechnieken om ook echt te ontspannen in je lijf en steeds meer te vertrouwen op dit nieuwe beeld. Daar help ik je graag mee, zodat je het kunt verankeren in je mind.

 

Wil je meer weten, wil je een kennismakingsgesprek?
Plan dan HIER een hart-gesprek in!
Dit hart-gesprek kan via zoom plaatsvinden of live.

Tip!

Wil jij mijn gratis geboorteplan ontvangen?
Klik dan op onderstaande knop en je ontvangt hem in je mailbox!